Aegean Wetblasting Services και… καθαρίσατε!

01/07/2012 - 05:56
Η Aegean Wetblasting Services (Α.W.S.) ιδρύθηκε στο νησί μας φέτος τον Ιανουάριο, με κύριο σκοπό να προσφέρει τις πλέον σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού και αποκατάστασης επιφανειών σε όλο το ΒΑ Αιγαίο.
Η Aegean Wetblasting Services (Α.W.S.) ιδρύθηκε στο νησί μας φέτος τον Ιανουάριο, με κύριο σκοπό να προσφέρει τις πλέον σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού και αποκατάστασης επιφανειών σε όλο το ΒΑ Αιγαίο. Είναι επίσημοι συνεργάτες της εταιρείας Pytheas Group, αποκλειστικού αντιπροσώπου και διανομέα, αλλά και εκπαιδευτικού κέντρου τού Farrow System για την περιοχή της Μεσογείου και των βαλκανικών χωρών (για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.pytheasgroup.com).

Η A.W.S. απαρτίζεται από στελέχη εξειδικευμένα στις ναυτιλιακές υπηρεσίες, καθώς και σε λύσεις αποκατάστασης - συντήρησης - βαφής ποικίλων επιφανειών. Αντιπροσωπεύει τον ειδικό σχετικό εξοπλισμό, καθώς και προϊόντα κορυφαίων εταιρειών (Farrow System USA, Rotair Spa, Eurogrit, Norexco) υποστηρίζοντας την ελληνική αγορά, καθώς και την αγορά του εξωτερικού με ασυναγώνιστες τιμές εργοστασίου.
Το Farrow System είναι το κύριο εργαλείο στα χέρια της Α.W.S.. Πρόκειται για μία επαναστατική, περιβαλλοντικά ασφαλή, φορητή υδροαμμοβολή αποκατάστασης ποικίλων επιφανειών.
Η διαφορά της από τις συμβατικές μεθόδους αμμοβολής είναι ότι χρησιμοποιεί θερμότητα και χαμηλή πίεση για τον ψεκασμό τού ειδικής κατασκευής λειαντικού υλικού Eco Clean®, σε μια δέσμη ψεκασμού ακριβείας. Το αποτέλεσμα είναι ότι με την πρόσκρουση, χιλιάδες μικροσκοπικά «σκάγια» τρυπώνουν ανάμεσα στην επικάλυψη και την επιφάνεια προς καθαρισμό.
Το μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου τού Farrow System είναι ότι, σε αντίθεση με τη συμβατική ξηρή αμμοβολή, δεν αλλοιώνει την προς καθαρισμό επιφάνεια, αλλά αφαιρεί αποτελεσματικά και στοχευμένα μόνο την ανεπιθύμητη επικάλυψη, με σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Ακόμα, η χρήση του νερού ως μέρους του υλικού καθαρισμού έχει ως αποτέλεσμα την εύκολη αποχέτευση και διαχείριση των αποβλήτων της διαδικασίας καθαρισμού και κατ’ επέκταση την καλύτερη προστασία του περιβάλλοντος.


Πριν (πάνω) και μετά

Οι εφαρμογές
Οι εφαρμογές αυτής της μεθόδου πολλές, και είναι οι εξής:
Καθαρισμός υφάλων σκαφών: Λόγω της χαμηλής πίεσης είναι δυνατός ο αποτελεσματικός καθαρισμός από τη μοράβια, τη μαλούπα και τη στρειδώνα στα ύφαλα σκαφών κατασκευασμένων από πιο «ευαίσθητα» υλικά, όπως πολυεστέρας, αλουμίνιο και ξύλο, κάτι που στην περίπτωση της συμβατικής αμμοβολής είναι πρακτικά αδύνατο χωρίς να δημιουργηθούν φθορές στην επιφάνειά τους.
Σκουριά: Δεδομένου ότι δεν καταπονείται η προς καθαρισμό επιφάνεια, είναι δυνατή η αφαίρεση της σκουριάς από μεταλλικές επιφάνειες, όπως αμαξώματα αυτοκινήτων, σασί μοτοσυκλετών, δεξαμενές καυσίμου ή νερού, βιομηχανικές εγκαταστάσεις κ.λπ..
Καθαρισμός ξύλινων επίπλων και ξυλόγλυπτων επιφανειών από παλιές βαφές.
Graffiti: Ο τρόπος με τον οποίο ελέγχεται η δέσμη της υδροαμμοβολής σε συνδυασμό με τη χαμηλή πίεση, επιτρέπει την αφαίρεση μόνο του χρώματος από σπρέυ ή/και χρώματα περασμένα με πινέλο από τις περισσότερες επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένου του μαρμάρου, της πέτρας, του τούβλου, των κεραμικών πλακιδίων, του σκυροδέματος, της ασφάλτου και του λιθόστρωτου.
Ακόμα, αφαιρεί γραμμές σήμανσης ή διαγράμμισης από άσφαλτο και πεζοδρόμια, μπογιές και αυτοκόλλητα από πινακίδες σήμανσης χωρίς να καταστρέφει την ανακλαστική μεμβράνη και πολλά άλλα.


Πριν (αριστερά) και μετά (δεξιά)

Η μέθοδος καθαρισμού Farrow System μπορεί να καλύψει σχεδόν κάθε ανάγκη καθαρισμού από τις περισσότερες επιφάνειες και μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη σε έργα όπως αναπαλαιώσεις οικημάτων και αναστυλώσεις μνημείων.
Η Aegean Wetblasting Services (Α.W.S.) είναι εδώ για να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλα τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και το έργο της θα αρχίσει να φαίνεται άμεσα, αφού οι εργασίες της έχουν ξεκινήσει από τα μέσα Φεβρουαρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την εταιρεία στην Οικονόμου Τάξη 11 ή να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6937-443115 (Σωτήρης Σιαπέρας) και 6944-420063 (Σωτήρης Σωτηρχέλλης) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey