Για να μην ασχοληθείτε ξανά με τη μόνωση του σπιτιού σας

«Δεμερτζής - Μονωτική Μυτιλήνης», για πάντα

30/10/2014 - 15:13

Η μόνωση του σπιτιού είναι ένας παράγοντας που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το ποσό άνετα θα ζείτε μέσα σε αυτό όλες τις εποχές.

Η μόνωση του σπιτιού είναι ένας παράγοντας που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το ποσό άνετα θα ζείτε μέσα σε αυτό όλες τις εποχές. Προσφέρει προστασία από το κρύο, την υγρασία και τη ζέστη, εξασφαλίζοντας οικονομία από τη χρήση των συστημάτων θέρμανσης και των κλιματιστικών.

Η «Δεμερτζής - Μονωτική Μυτιλήνης» παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στα πεδία της υγρομόνωσης, θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, αναλαμβάνοντας μεγάλα κατασκευαστικά έργα ιδιωτών και μηχανικών, χρησιμοποιώντας υψηλής τεχνολογίας δομικά υλικά.

Η πρωτοπόρος επιχείρηση σε δομικά έργα σε όλη την περιοχή του Βορείου Αιγαίου, διαθέτει τεράστια εμπειρία στις μονώσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων. Έχοντας στο ενεργητικό της έργα όπως βιολογικοί καθαρισμοί, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, βιοτεχνίες και μεγάλους επαγγελματικούς χώρους, είναι πλέον σημείο αναφοράς στον κλάδο των δομικών έργων.

Η «Δεμερτζής - Μονωτική Μυτιλήνης», σε συνεργασία με εταιρείες από όλο τον κόσμο, εξασφαλίζει την παροχή ανταγωνιστικών και εξειδικευμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, διαθέτοντας τα υλικά κορυφαίων εταιρειών στο χώρο της δόμησης και των μονωτικών εφαρμογών, όπως είναι η Bauer, Baumit, Knauf, Makon και πολλές άλλες.

Τι κάνει…
Μερικές από τις εργασίες που προσφέρει η επιχείρηση σχετικά με τη μόνωση, είναι οι εξής: υπηρεσίες με ασφαλτόπανα, υπηρεσίες με ελαφροβαρείς θερμοπλαστικές μεμβράνες και υπηρεσίες με διογκωμένη πολυστερίνη, πάντα χρησιμοποιώντας ειδικά δομικά υλικά για έργα υποδομής και κτηριακές εφαρμογές.

Παράλληλα η εταιρεία αναλαμβάνει μελέτες για παθητικά σπίτια και βιοκλιματική αρχιτεκτονική, εργασίες ελαφροσκυροδεμάτων, μελέτες για σύνθετη δομική αποκατάσταση κτηρίων, θερμογραφικούς ελέγχους, μελέτες για πράσινες στέγες-φυτεμένα δώματα, μονώσεις σε πισίνες, δάπεδα εξωτερικά και εσωτερικά, κουφώματα και εξειδικευμένες επισκευές κτηρίων με ανθρακονήματα.

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης, Θεμιστοκλής Δεμερτζής, δήλωσε στο «Ε»: «Κάθε μικρή η μεγάλη παρέμβαση σε ένα κτήριο, απαιτεί καλά υλικά και εξειδικευμένη γνώση. Η εμπειρία της εταιρείας μας μετά από τόσα χρόνια με εκατοντάδες εργασίες σε μεγάλα και μικρά κτήρια, είναι η καλύτερη εγγύηση για όποιον θέλει να ασχοληθεί μία φορά μόνο με τη συγκεκριμένη εργασία που θα μας αναθέσει».

Η «Μονωτική Μυτιλήνης» βρίσκεται στην Παγανή Μυτιλήνης (τηλέφωνο 22510 21300).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey