Η σύγχρονη μορφή έκφρασης των «tattoos», στην οδό Μητροπόλεως

«Skin Deep Tattoo Studio», όπως λέμε «τέχνη»!

09/10/2014 - 15:34

Είναι η μόδα της εποχής και φυσικά δε θα μπορούσε να μην έχει τη μεγάλη διάδοση που παρατηρείται σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια, και στη Μυτιλήνη.

Είναι η μόδα της εποχής και φυσικά δε θα μπορούσε να μην έχει τη μεγάλη διάδοση που παρατηρείται σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια, και στη Μυτιλήνη.

Τα tattoos και το body piercing, που αποτελούν μία σύγχρονη μορφή έκφρασης μέσω της εμφάνισης, κυρίως για τη νεολαία στις μέρες μας, αλλά και μία σύγχρονη μορφή τέχνης από επαγγελματίες του είδους, που «σχεδιάζουν» επάνω στο δέρμα το καθετί που μπορούν να εμπνευστούν ή να τους ζητηθεί κατά παραγγελία από τους πελάτες.

Τα γνωστά σε όλους τατουάζ, με την εξέλιξη του χρόνου, ξέφυγαν από την προκατάληψη που τα περιέβαλλε για πολλά χρόνια παλαιότερα και σήμερα οι τεχνίτες που τα εκπονούν και έχουν τεράστια υπομονή, αλλά και ταλέντο, είναι περιζήτητοι από τον κόσμο.

Ο Νίκος Χρυσής είναι ένας από τους χαρακτηριστικότερους επαγγελματίες του είδους στη Μυτιλήνη και από τα… χέρια του έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια εκατοντάδες νεολαίοι, και όχι μόνο.

Η έδρα της τέχνης του είναι το «Skin Deep Tattoo Studio» στην οδό Μητροπόλεως 11, με προσωπικό με πολυετή πείρα στην τέχνη της δερματοστιξίας και του body piercing, με αυστηρούς κανόνες υγιεινής και καθαριότητας.

Με τεράστια γκάμα επιλογών σχεδίασης, αλλά και έτοιμος να καλλιτεχνήσει οτιδήποτε του ζητηθεί από εσάς, ο Νίκος σάς περιμένει για μία ομολογουμένως εντυπωσιακή εμπειρία, «σημαδεύοντάς» σας με τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες ή μηνύματα του χαρακτήρα σας, για μια ζωή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο του «Skin Deep Tattoo Studio» 22510 41160, ενώ σχέδια, προτάσεις, προσφορές και οτιδήποτε άλλο σχετικό με τα «tattoos», μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της επιχείρησης στο Facebook, «Skin Deep Tattoo Studio Mytilene».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey