Συμβουλές για τον καθαρισμό και την προστασία των ξύλινων και συνθετικών επίπλων σαλονιού και κουζίνας

06/10/2014 - 20:20

Για διάρκεια στα λούστρα και στη λάμψη των επίπλων, επιλέγουμε για τον καθαρισμό τους ένα «πέρασμα» με νωπό πανί, βουτηγμένο σε νερό και καλά στυμμένο. Έπειτα, με ένα στεγνό πανί, απομακρύνουμε τυχόν υγρασία.

Tip 1

Για διάρκεια στα λούστρα και στη λάμψη των επίπλων, επιλέγουμε για τον καθαρισμό τους ένα «πέρασμα» με νωπό πανί, βουτηγμένο σε νερό και καλά στυμμένο. Έπειτα, με ένα στεγνό πανί, απομακρύνουμε τυχόν υγρασία. Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ γαλακτώματα και καθαριστικά εμπορίου, γιατί σταδιακά οι ξύλινες επιφάνειες εμποτίζονται με τα συστατικά αυτών, με αποτέλεσμα τα έπιπλα να χάνουν τη λάμψη τους.

Tip 2

Για αποτελεσματικό καθαρισμό και ταυτόχρονα λάμψη στα ντουλάπια και στα πορτάκια της κουζίνας, επιλέγουμε καθαριστικό τζαμιών, λόγω των ινών γυαλιού που περιέχονται στη σύνθεσή τους. Έπειτα, σκουπίζουμε με στεγνό πανί για έξτρα γυαλάδα. Για σκληρές βρομιές επιλέγουμε τον καθαρισμό με καθαρό οινόπνευμα.

Στα μασίφ ο καθαρισμός που ενδείκνυται λόγω της σύνθεσής τους είναι ένα καλό «πέρασμα» με νωπό πανί, βουτηγμένο στο νερό. Έπειτα, με ένα στεγνό πανί μόνο απομακρύνουμε τυχόν υγρασία.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey