Οι έμπειρες και εξειδικευμένες καθηγήτριες του ολοκαίνουργιου κέντρου ξένων γλωσσών στη Χρυσομαλλούσα συστήνονται στο «Ε»

«Roots» - School for Higher Learning…

11/09/2014 - 14:46

Στην καρδιά της Χρυσομαλλούσας και μέσα σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, το έμπειρο και εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό του ολοκαίνουργιου φροντιστηρίου ξένων γλωσσών «Roots» ανοίγει στις 22 του Σεπτέμβρη τις πόρτες του, περιμένοντας μικρούς και μεγάλους για μία διαφορετική εμπειρία από τις συνηθισμένες, στην εκμάθηση αλλά και στην ανάπτυξη των γλωσσικών τους δεξιοτήτων.

Στην καρδιά της Χρυσομαλλούσας και μέσα σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, το έμπειρο και εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό του ολοκαίνουργιου φροντιστηρίου ξένων γλωσσών «Roots» ανοίγει στις 22 του Σεπτέμβρη τις πόρτες του, περιμένοντας μικρούς και μεγάλους για μία διαφορετική εμπειρία από τις συνηθισμένες, στην εκμάθηση αλλά και στην ανάπτυξη των γλωσσικών τους δεξιοτήτων.

Στις σύγχρονες, καλαίσθητες και λειτουργικές εγκαταστάσεις του κέντρου ξένων γλωσσών του «Roots», στην οδό Ασκληπιού 25, η ιδιαίτερη παρέα των Άννας Ξενιτέλη, Μαρίας Αμπελικιώτη, Kathryn Haley και Τζένης Παλκανίκου, με καταγωγή από τις πλέον χαρακτηριστικές χώρες της αγγλικής γλώσσας, είναι έτοιμες για μία πραγματικά… εξ αντικειμένου διδασκαλία, υιοθετώντας παράλληλα την πιο σύγχρονη τεχνολογία και εκπαιδευτικές μεθόδους, που αποτελούν εγγύηση για την εκπλήρωση των στόχων σας για την κατάκτηση των πιστοποιημένων τίτλων σπουδών.



Για όλες τις ανάγκες…
Με τμήματα από pre-junior μέχρι Proficiency και εκπαιδευτική υποστήριξη για όλες τις πιστοποιημένες εξετάσεις (Cambridge, Michigan, ESB, EDI, IELTS, TOEIC, Κρατικό), αλλά και για ενηλίκους, οι επαγγελματίες καθηγητές τού «Roots» σάς περιμένουν έχοντας από τις 25 Αυγούστου σημάνει την έναρξη των εγγραφών για τη διαμόρφωση μικρών και ευέλικτων τμημάτων, ακριβώς στις απαιτήσεις των σπουδαστών.


Από αριστερά:Τζένη Παλκανίκου, Άννα Ξενιτέλη, Μαρία Αμπελικιώτη ,Kathryn Haley

«Βασισμένοι στην πολυετή εμπειρία μας και επιστρέφοντας στις… ρίζες μας, με υπερηφάνεια και πολύ μεράκι, διαμορφώσαμε εδώ στη Χρυσομαλλούσα ένα φωτεινό, ευάερο και πολύχρωμο χώρο, με τη δέσμευση ότι μπορούμε να εμπνεύσουμε τους μαθητές μας να αγαπήσουν την απαραίτητη στη σύγχρονη εποχή μας ξένη γλώσσα και να αναπτύξουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες μέσα σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον», τονίζουν οι επαγγελματίες καθηγήτριες του «Roots» στο «Ε», προσκαλώντας όλους εσάς στο κέντρο εκμάθησής τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ολοκαίνουργιο «Roots» διαθέτει την πιστοποίηση «Europalso», εγγυάται χαμηλές τιμές και εκπτώσεις κατά περίπτωση, αλλά και τμήματα πέραν της αγγλικής γλώσσας, και για τη γαλλική και τη γερμανική.

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά από τις 9:30 το πρωί μέχρι τη 1:30 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ. Τα μαθήματα ξεκινούν στις 22 Σεπτεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22511 00354 ή ηλεκτρονικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Παροχές
- Pre-junior μέχρι Proficiency
- Όλες οι πιστοποιημένες εξετάσεις: Cambridge, Michigan, ESB, EDI, IELTS, TOEIC, Κρατικό - Γαλλικά, Γερμανικά
- Μαθήματα για ενηλίκους πρωί/απόγευμα
- Σύγχρονα βιβλία
- Διαδραστικοί πίνακες αφής
- Επαγγελματίες καθηγητές με μητρική γλώσσα την αγγλική
- Υψηλά ποσοστά επιτυχίας
- Δωρεάν επιπλέον ώρες διδασκαλίας για μαθητική υποστήριξη
- Μικρά ευέλικτα τμήματα
- Δωρεάν εγγραφή
- Χαμηλές τιμές
- 10% έκπτωση στα αδέλφια
- 10% έκπτωση για δεύτερη ξένη γλώσσα
- 10% έκπτωση σε φοιτητές
- 10% έκπτωση σε κατοίκους εκτός Μυτιλήνης
- Δωρεάν σχολική τσάντα με κάθε εγγραφή

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey