Το καλοκαιρινό «Καφέ Θέατρο» Μυτιλήνης

Το νέο στέκι στην καρδιά της πόλης

07/08/2014 - 14:20

Ένα καινούργιο στέκι απέκτησε προσφάτως η Μυτιλήνη και μάλιστα σε κεντρικότατο και συνάμα όμορφο σημείο, στην καρδιά της πόλης.

Ένα καινούργιο στέκι απέκτησε προσφάτως η Μυτιλήνη και μάλιστα σε κεντρικότατο και συνάμα όμορφο σημείο, στην καρδιά της πόλης.

Ανάμεσα στο Δημοτικό Θέατρο και το δημοτικό κήπο, δίπλα στο λιμάνι και με θέα το Κάστρο της Μυτιλήνης, το νέο «Καφέ Θέατρο» προσφέρει απολαυστικά καθημερινά διαλείμματα για καφέ την ημέρα και υπέροχες βραδιές με διακριτική έντεχνη μουσική και απολαυστικά κοκτέιλ.
 
Ο χώρος ακριβώς δίπλα από το Δημοτικό Θέατρο έχει κυριολεκτικά μεταμορφωθεί. Μία από τις πιο όμορφες αλλά και πιο εγκαταλελειμμένες γωνιές της πόλης μέχρι πρότινος, δέχτηκε τη φροντίδα και τις διακριτικές παρεμβάσεις του προσωπικού και της διεύθυνσης του «Καφέ Θεάτρου».


Καλαίσθητος χώρος, με θέα το λιμάνι και το Κάστρο

Με κόπο και μεράκι, ο χώρος εξωραΐστηκε, τοποθετήθηκαν διακριτικά φωτιστικά, άνετα τραπεζοκαθίσματα και οι ελάχιστες διακοσμητικές πινελιές που προστέθηκαν, ήταν αρκετές για να αναδειχτεί η ομορφιά του σημείου.

Η ιδιοκτήτρια, Γιώτα Κατερίνη, δήλωσε στο «Ε»: «Θέλαμε να δώσουμε ζωή σε ένα σημείο της πόλης που ήταν παραμελημένο και δεν μπορούσε ούτε να περάσει κάποιος. Καταφέραμε με πολλή δουλειά να το κάνουμε έναν όμορφο χώρο, που μπορούν οι συμπολίτες μας όλες τις ώρες της ημέρας να τον χαρούν».

Για όλες τις ώρες
Από νωρίς το πρωί μπορείτε να απολαμβάνετε τον καφέ σας μαζί με ένα ελαφρύ σνακ για το ξεκίνημα της ημέρας. Συνεχώς κατά διάρκεια της ημέρας σερβίρονται νοστιμότατες ποικιλίες, για να συνοδέψετε την μπύρα ή το ούζο σας.

Για τους λάτρεις των γλυκών πειρασμών, το «Καφέ Θέατρο» θα γίνει σίγουρα αγαπημένος προορισμός. Όλα τα γλυκά του είναι χειροποίητα με σπιτικές συνταγές και προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες ακόμα και στους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε ραβανί, τούρτα σοκολάτα, τούρτα πορτοκάλι και τιραμισού, που φτάνουν φρεσκότατα στο πιάτο σας.

Για τις καλοκαιρινές σας βραδινές εξόδους, το «Καφέ Θέατρο» αποτελεί μία πραγματικά ξεχωριστή επιλογή. «Χαθείτε» στη θέα του φωτισμένου Κάστρου, σε έναν καλαίσθητο χώρο με χαλαρή ατμόσφαιρα και με συντροφιά διακριτική έντεχνη μουσική.

Το έμπειρο προσωπικό θα σας βοηθήσει να διαλέξετε και θα ετοιμάσει τα κοκτέιλ της αρεσκείας σας. Δροσερά κοκτέιλ όπως μοχίτο, καϊπιρίνια, μαργαρίτα και όποιο άλλο επιλέξετε, παρασκευάζονται με προσεγμένα και ποιοτικά υλικά.

Για όσους προτιμούν κάτι δροσιστικό αλλά χωρίς αλκοόλ, η πρόταση του καταστήματος είναι τα περίφημα ντόπια αναψυκτικά «Κρυστάλ», καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από φυσικούς χυμούς.


Η ιδιοκτήτρια του «Καφέ Θεάτρου» Γιώτα Κατερίνη (δεξιά), με το προσωπικό

Το έμπειρο προσωπικό και η διεύθυνση, πάντα ευγενικοί και χαμογελαστοί και με απόλυτο επαγγελματισμό, είναι η καλύτερη εγγύηση πως τόσο εσείς όσο και η παρέα σας θα απολαύσετε απροβλημάτιστα τις στιγμές σας στο «Καφέ Θέατρο».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey