Κρεοπωλείο Γαϊτανή

Η ποιότητα στο τραπέζι σας

10/07/2014 - 15:28

Μετά από πολύχρονη παρουσία στην αγορά του νωπού κρέατος στο Πλωμάρι, η οικογένεια Γαϊτανή με σταθερά βήματα επεκτείνει της δραστηριότητές της και στη Μυτιλήνη.

Μετά από πολύχρονη παρουσία στην αγορά του νωπού κρέατος στο Πλωμάρι, η οικογένεια Γαϊτανή με σταθερά βήματα επεκτείνει της δραστηριότητές της και στη Μυτιλήνη. Εδώ και δύο εβδομάδες λειτουργεί το καινούργιο κρεοπωλείο στην οδό Αερ. Γιανναρέλλη 49, ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία που επιτάσσει σεβασμό στον πελάτη και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Στο νέο κατάστημα της οικογένειας Γαϊτανή θα βρείτε μόνο ντόπια φρέσκα και διαλεγμένα κρέατα σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε βόειο κρέας παραγωγής από τη μικρή φάρμα που διατηρεί η οικογένεια Γαϊτανή. Η Δήμητρα Γαϊτανή μιλώντας στο «Ε» τόνισε: «Στους πελάτες μας διαθέτουμε μόνο ντόπια κρέατα και προϊόντα.

Το διαπιστώνουν μάλιστα και οι ίδιοι πολύ απλά βλέποντας τις σφραγίδες που υπάρχουν σε κάθε κομμάτι κρέατος που υπάρχει στα ψυγεία μας».
Καθημερινά το έμπειρο προσωπικό ετοιμάζει για πελάτες, αλλά και για επαγγελματίες, χειροποίητα σουβλάκια κοτόπουλου και χοιρινού, μπιφτέκια, και τηγανιές.

Ψητές νοστιμιές
Στο κρεοπωλείο Γαϊτανή, όμως, θα βρείτε και ψητές νοστιμιές που παρασκευάζονται καθημερινά στη σούβλα, ντόπια κοτόπουλα, κοντοσούβλι χοιρινό και κοτόπουλου, κότσια, γουρουνόπουλα, κοκορέτσι και άλλους εκλεκτούς μεζέδες, έτοιμους να κάνουν τα καθημερινά σας γεύματα αξέχαστα.

Ακόμα θα βρείτε εκλεκτά τυροκομικά ντόπια προϊόντα και σαλάτες από τοπικές βιοτεχνίες.
«Τολμήσαμε και ανοίξαμε το κατάστημα στη Μυτιλήνη σε μία δύσκολη εποχή γιατί πιστεύουμε και αγαπάμε αυτό που κάνουμε.

Τόσα χρόνια στο Πλωμάρι, οι πελάτες μας είναι πλέον και φίλοι μας και το ίδιο θέλουμε να καταφέρουμε και εδώ. Σας περιμένουμε όλους και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε», είπε η Δήμητρα Γαϊτανή.
Το κρεοπωλείο Γαϊτανή βρίσκεται στη διεύθυνση Αεροπόρου Γιανναρέλλη 49, ενώ μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22511 02796.

Η ιδιοκτήτρια του νέου καταστήματος Δήμητρα Γαϊτανή, αισιόδοξη και ικανοποιημένη για το νέο επιχειρηματικό τόλμημα, δήλωσε στο «Ε»: «Ανοίξαμε το νέο κατάστημα με μεράκι και την αγάπη για τη δουλειά μας που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια. Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να έχουν τη δυνατότητα για άνετη πρόσβαση σε μια τεράστια ποικιλία, στις καλύτερες πραγματικά τιμές».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey