Ανοίγει το «Oxy Club» στην Πέτρα, στην παλιά ντισκοτέκ «Γατελούζοι»

«Στα πάνω» της η διασκέδαση

03/07/2014 - 15:51

Ο χώρος που φιλοξένησε τη θρυλική ντισκοτέκ «Γατελούζοι», με το περίφημο σχήμα πλοίου, ανακαινίστηκε πλήρως και από αύριο θα αποτελεί τη «ναυαρχίδα» της διασκέδασης στη Λέσβο.

Ο χώρος που φιλοξένησε τη θρυλική ντισκοτέκ «Γατελούζοι», με το περίφημο σχήμα πλοίου, ανακαινίστηκε πλήρως και από αύριο θα αποτελεί τη «ναυαρχίδα» της διασκέδασης στη Λέσβο.

Το «Oxy Club» ξεκινά από αύριο τη λειτουργία του και έρχεται να ταράξει τα νερά στο χώρο της διασκέδασης στο νησί, φιλοδοξώντας να κάνει τη Λέσβο ακόμα ελκυστικότερη τουριστικά, κυρίως στις νεώτερες ηλικίες.

Το «Oxy Club» είναι αποτέλεσμα της μακρόχρονης και αδιάρρηκτης σχέσης που έχει με το νησί ο ιδιοκτήτης του, Dirk Braam, η εταιρεία του οποίου δραστηριοποιείται στη Λέσβο για πάνω από 12 χρόνια. Ο ίδιος, βλέποντας πως ο μέσος όρος της ηλικίας των επισκεπτών της Λέσβου μεγαλώνει κάθε χρόνο, θέλησε να προσφέρει ένα ισχυρό κίνητρο στους νέους προκειμένου να επιλέξουν τη Λέσβο για τις διακοπές τους.

 Με θέα το απέραντο γαλάζιο

Ο χώρος ανακαινίστηκε πλήρως με στόχο να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα απολύτως συνυφασμένη με το τοπίο και τη θέα στο απέραντο γαλάζιο. Με κόστος που μετριέται πλέον σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, το «Oxy Club» είναι σε θέση να προσφέρει ώρες χαλάρωσης κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και έντονες στιγμές διασκέδασης τις καλοκαιρινές νύχτες. Υπερσύχρονα ηχητικά συστήματα, φαντασμαγορικός φωτισμός και οπτικά εφέ με λέιζερ έχουν ήδη τοποθετηθεί και περιμένουν τους DJs του φετινού προγράμματος.

 Στην πισίνα τού «Oxy»

Το «Oxy» ξεκινάει με ένα τριήμερο party εγκαινίων με πολλές εκπλήξεις και διάσημους καλεσμένους! Την Παρασκευή 4 Ιουλίου, ο γνωστός DJ και παραγωγός Valeron από το «Cavo Paradiso» εγκαινιάζει τα decks τού «Oxy». Το πρόγραμμα ανοίγει ο DJ-παραγωγός και resident του «Oxy», Antony Pl. Σάββατο 5 Ιουλίου, ο DJ Silence από το Άμστερνταμ, σε ήχους electro house. Κυριακή 6 Ιουλίου, ξέφρενο daylight party με τους «The Party Makers» από το Παρίσι, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Καλής σας διασκέδαση!
Κρατήσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Dirk Braam και Emma Blanchard, οι διευθυντές τού «Oxy»

 

Ο ιδιοκτήτης του «Oxy», Dirk Braam, μιλά στο «Ε»

«Προσφέρουμε… ζωή σε όσους ακόμη νιώθουν νέοι»

Ο Dirk Braam δραστηριοποιείται στη Λέσβο ως tour-operator εδώ και 12 χρόνια. Η εταιρεία, την οποία διατηρεί με το συνέταιρό του, φέρνει στη Λέσβο πάνω από 10.000 Ολλανδούς τουρίστες το χρόνο. Σε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ο Dirk Braam εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να προβεί σε μία επένδυση αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και πώς αυτό μπορεί να βελτιώσει τις τουριστικές επιδόσεις του νησιού κυρίως στις νέες ηλικίες.

Κύριε Braam, το «Oxy» δεν είναι η πρώτη σας επιχειρηματική κίνηση στη Λέσβο. Πώς ξεκίνησε η σχέση σας με το νησί;

«Πριν 12 χρόνια, ο συνεταίρος μου, Μάριο, και εγώ αποφασίσαμε να κτίσουμε δύο σπίτια διακοπών κοντά στο Μόλυβο, μαγεμένοι από το φυσικό κάλλος του νησιού και τη φιλοξενία των ανθρώπων του. Εργαζόμαστε από τότε και οι δύο ως tour-operators και έχουμε καταφέρει να φέρνουμε στο νησί περισσότερους από 10.000 τουρίστες από το Άμστερνταμ, με δύο πτήσεις την εβδομάδα της εταιρείας Coredon, κάθε χρονιά».

Πώς προέκυψε η ιδέα για το «Oxy»;

«Εντοπίσαμε όλα αυτά τα χρόνια ότι υπάρχει ένα θέμα με τον τουρισμό που έρχεται στη Λέσβο. Στην πλειονότητά τους είναι μεγάλης ηλικίας και δεν υπάρχει συμμετοχή και ενδιαφέρον από νέους τουρίστες όπως σε άλλους προορισμούς της Ελλάδας, αλλά και άλλων χωρών.

Διαπιστώνοντας αυτό, θυμηθήκαμε με το Μάριο την εποχή του θρυλικού κλαμπ “Γατελούζοι”, που λειτουργούσε πριν 15 χρόνια, και αναπολήσαμε τα υπέροχα βράδια που ζήσαμε ως νέοι τότε σε αυτό το υπέροχο μέρος.

Αυτό αποτέλεσε και τη σπίθα και αποφασίσαμε μαζί με τον τρίτο της παρέας, Atilay (ιδιοκτήτη τής Corendon), να ξαναλειτουργήσει το ειδυλλιακό αυτό μέρος, και έτσι δημιουργήσαμε το “Oxy”».

Πιστεύετε πως μια τέτοια επένδυση θα βοηθήσει τουριστικά τη Λέσβο;

«Πιστεύουμε ότι αυτό χρειάζεται η Λέσβος για να προσελκύσει νεαρής ηλικίας τουρίστες.

Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε αυτήν τη μεγάλη επένδυση για το νησί που αγαπάμε τόσο πολύ. Φυσικά πιστεύουμε ότι η επένδυσή μας αυτή θα αποδώσει σε βάθος χρόνου. Δε θέλουμε να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω γρήγορα. Θέλουμε το “Oxy” να είναι εδώ για πολλά χρόνια, όχι μόνο για τους τουρίστες του νησιού, αλλά και για τους ντόπιους. Για το λόγο αυτόν, κρατήσαμε και τις τιμές μας χαμηλά. Μια μπύρα κοστίζει τρία ευρώ, ενώ ένα ποτό πέντε ευρώ. Δεν υπάρχει χρέωση εισόδου, παρά μόνο σε ειδικά πάρτυ που θα διοργανώνονται στο χώρο και η τιμή εισόδου σ’ αυτά θα είναι δέκα ευρώ με ποτό.

Πιστεύουμε βαθιά μέσα μας ότι με αυτό τον τρόπο προσφέρουμε… ζωή σε όσους ακόμη νιώθουν νέοι στη Λέσβο».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey