Ηλεκτρονικό κατάστημα Volan-Smartfishing

Διαγωνισμός με πλούσια δώρα

26/06/2014 - 15:39

To Volan-Smartfishing είναι ένα κάστημα που δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας ειδών αλιείας, κατάδυσης, κυνηγιού και camping.

To Volan-Smartfishing είναι ένα κάστημα που δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας ειδών αλιείας, κατάδυσης, κυνηγιού και camping.

Η εμπειρία που έχει αποκτήσει ο ιδιοκτήτης, Γιάννης Μαρμάρου, στο εμπόριο ειδών αλιείας, αλλά και μέσα από την προσωπική χρήση όλου αυτού του εξοπλισμού, τον καθιστούν έναν ιδανικό σύμβουλο για τις αγορές σας.

Με βάση την καλή συνεργασία, η ομάδα τού Volan-Smartfishing προσπαθεί και δίνει λύσεις στον κάθε έναν που θέλει να γνωρίσει τον κόσμο του ψαρέματος.

Η άριστη συνεργασία του καταστήματος με κορυφαίους ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους οίκους ειδών αλιείας και η επιλογή των καλύτερων προϊόντων της αγοράς μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών, συνδυάζοντας χαμηλές τιμές, κορυφαία ποιότητα και συνεχή υποστήριξη.

Μέσω της δημιουργίας ενός νέου σύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος στη διεύθυνση www.smartfishing.gr/, ένα έργο που ανέλαβε η Sardine Digital Media, μέλος της «Επικοινωνίας Αιγαίου», η επιχείρηση Volan-Smartfishing έχει σκοπό την ακόμη πιο άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της, παρουσιάζοντάς τους μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων άριστης ποιότητας.

Τους δίνεται η ευκαιρία να περιηγηθούν με τον πιο εύκολο και λειτουργικό τρόπο λόγω της απλότητας της δομής της ιστοσελίδας, από την οποία μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που τους ενδιαφέρουν και φυσικά να τα παραγγείλουν.

Ανταποδίδοντας λοιπόν το σεβασμό και εκτιμώντας την προτίμηση των πελατών, το κατάστημα Volan-Smartfishing διοργανώνει ηλεκτρονικό Facebook διαγωνισμό, δίνοντας την ευκαιρία σε τέσσερις τυχερούς να κερδίσουν ένα μοναδικό δώρο απλά μπαίνοντας στη σελίδα του στο Facebook (http://tinyurl.com/mfvt926) και ακολουθώντας τις οδηγίες.

Τα δώρα που θα δοθούν στους νικητές, είναι ένα καλάμι, μια μάσκα, ένα σετ βατραχοπέδιλα και ένα φωτιστικό LED.

Το κατάστημα Volan-Smartfishing θα το βρείτε στη Ναυμαχίας Έλλης 39. Ιστοσελίδα: www.smartfishing.gr/, τηλέφωνο: 22510 37860.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey