Vab Fashion και Sardine Digital Media πρωτοπορούν

Μεγάλος διαγωνισμός μέσω Facebook

19/06/2014 - 15:06

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός που υλοποιήθηκε από τη Vab Fashion σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό τμήμα της «Επικοινωνίας Αιγαίου», Sardine Digital Media.

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός που υλοποιήθηκε από τη Vab Fashion σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό τμήμα της «Επικοινωνίας Αιγαίου», Sardine Digital Media.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν πάνω από 1.000 άτομα, τα οποία πήραν μέρος κάνοντας like στη Facebook σελίδα τής Vab Fashion (facebook.com/vabfashion). Τρεις νικήτριες κέρδισαν τρία πλήρη σετ με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ, αξίας 800 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συνεργασία των Vab Fashion και Sardine Digital Media αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τη διεισδυτικότητα των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης στο κοινό, αποδεικνύοντας πως η σωστή και αποτελεσματική διαφήμιση απαιτεί φαντασία και εξειδίκευση στις σύγχρονες καταναλωτικές απαιτήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι είναι η δεύτερη τέτοιου τύπου προσπάθεια μετά το μεγάλο διαγωνισμό με δώρο ένα Iphone 5s.

Οι τρεις νικήτριες του διαγωνισμού, πανευτυχείς, πέρασαν αρκετές ώρες μέσα στο κατάστημα «Doca», επιλέγοντας τα ρούχα και τα αξεσουάρ της αρεσκείας τους.
Η Στρατούλα Κοντέλη κέρδισε ρούχα αξίας 350 ευρώ, η Μαίρη Σάκκη κέρδισε ρούχα αξίας 250 ευρώ και η Γιώτα Σουγιουλτζή κέρδισε ρούχα αξίας 200 ευρώ.

Μείνετε συντονισμένοι στη Facebook page τής Vab Fashion, για να ενημερώνεστε για προσφορές και νέα πλούσια δώρα από τα καταστήματα «Doca», «Oh La La», «Oxford Company», «Yamamay», «Tally Weijl», «The Body Shop».

Ικανοποιημένος από την υλοποίηση του εγχειρήματος, ο υπεύθυνος της Sardine Digital Media, Σταμάτης Γιαννάκης, δήλωσε: «Αναμφισβήτητα το Facebook είναι η πιο δημοφιλής σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και αυτό δε θα πρέπει να αφήνει τις επιχειρήσεις αδιάφορες.

Σήμερα, πιο εύκολα από ποτέ, δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να “τρέξουν” on-line διαγωνισμούς, με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Είναι ένας έξυπνος και καινοτόμος τρόπος για να ανταμείψεις την εμπιστοσύνη των πελατών σου, ενώ παράλληλα “χτίζεις” την ηλεκτρονική σου εικόνα-brand».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey