Τουριστικό τραίνο σε Μόλυβο - Πέτρα - Άναξο με φόντο τα αξιοθέατα της περιοχής

Μαγευτική διαδρομή

19/06/2014 - 15:00

Ένα διαφορετικό και συναρπαστικό τρόπο έχουν πλέον στη διάθεσή τους οι επισκέπτες του Μολύβου και της Πέτρας για να ξεναγηθούν στα πέριξ!

Ένα διαφορετικό και συναρπαστικό τρόπο έχουν πλέον στη διάθεσή τους οι επισκέπτες του Μολύβου και της Πέτρας για να ξεναγηθούν στα πέριξ!

Εδώ και περίπου ενάμιση μήνα έχει ξεκινήσει τα δρομολόγιά του το τουριστικό τραινάκι τής Village Train, δίνοντάς σας τη δυνατότητα για υπέροχες βόλτες, με στάσεις στα αξιοθέατα της περιοχής.

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες, το τραινάκι εντάχθηκε στις αγαπημένες συνήθειες των επισκεπτών και σχολιάστηκε ως ένα θετικό βήμα για την αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών στην περιοχή του Μολύβου - Πέτρας - Ανάξου.

Η βόλτα με τουριστικό τραινάκι έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως μία από τις πιο διαδεδομένες συνήθειες στις περιοχές με έντονο τουριστικό ενδιαφέρον. Η αίσθηση που προσφέρει το όχημα σε συνδυασμό με το «παρεΐστικο» κλίμα που δημιουργείται κατά τη διάρκεια της βόλτας, είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεναγηθείτε στα αξιοθέατα μια περιοχής.

Η Village Train είναι μια από της μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο, με δραστηριότητα σε Ολλανδία, σε αρκετές περιοχές της Ελλάδος και στην Τουρκία. Η έμφαση της εταιρείας στην ασφάλεια και την ποιότητα των υπηρεσιών την έχει κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή και αναγνωρίσιμη.

Τα δρομολόγια ξεκινούν από τις 10:00 το πρωί, με αφετηρίες την Πλατεία Λευκονοίκου στο Μόλυβο και το Γήπεδο στην Πέτρα.

Οι αναχωρήσεις είναι κάθε μία ώρα και η διαδρομή σχηματίζει το τρίγωνο Άναξος - Πέτρα - Μόλυβος, με στάσεις στα αξιοθέατα και τα κεντρικά σημεία των οιακισμών. Η διάρκειά της είναι 80 λεπτά και η ξενάγηση γίνεται, εκτός από τα ελληνικά, στα αγγλικά και τα τουρκικά. Το κόστος μιας απλής διαδρομής είναι τέσσερα ευρώ και με επιστροφή είναι πέντε ευρώ.

Για ελεύθερες διαδρομές όλη την ημέρα (εισιτήριο All Day) το κόστος είναι επτά ευρώ. Τα παιδιά μέχρι πέντε ετών είναι δωρεάν, ενώ για τα ΑμεΑ ισχύει έκπτωση 50%.

Ακόμα οι πελάτες με εισιτήριο All Day, επιδεικνύοντας την απόδειξη στο κατάστημα «Village Train», κερδίζουν έκπτωση 10% στα είδη λαϊκής τέχνης και τα σουβενίρ. Επιπλέον μπορείτε να ενημερωθείτε από το κατάστημα για τις προσφορές σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του τόπου μας.

Τέλος, υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης του τραίνου για κάποια εκδήλωση, με προϋπόθεση να έχει γίνει συνεννόηση τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν. Καλές σας βόλτες!

Περισσότερες πληροφορίες για τα δρομολόγια, θα βρείτε στο http://www.villagetrain.gr και στο τηλέφωνο 22530 72211.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey