Ημερήσια κατασκήνωση για παιδιά

Oxygen Park - Summer Park

05/06/2014 - 14:00

Και αυτό το καλοκαίρι, όπως και το Σεπτέμβριο, θα είναι ανοιχτό το Oxygen Park

Και αυτό το καλοκαίρι, όπως και το Σεπτέμβριο, θα είναι ανοιχτό το Oxygen Park. Το πάρκο αναψυχής στη Νεάπολη λειτούργησε πέρυσι για πρώτη χρονιά, κατακτώντας τις καρδιές των παιδιών και την εμπιστοσύνη των γονιών. Φέτος, περιμένει να φιλοξενήσει τους μικρούς του φίλους κάνοντας ειδικές προσφορές και στους γονείς.

Και φέτος, το «Oxygen Fitness» διοργανώνει ημερήσια κατασκήνωση για τη διασκέδαση και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του, παιδιά ηλικίας τριών χρονών και άνω μπορούν να περάσουν αξέχαστες ώρες, καλλιεργώντας σώμα και πνεύμα.

Οι γονείς δε χρειάζεται να ανησυχούν για την ασφάλεια των παιδιών τους, αφού ο χώρος είναι περιφραγμένος και ειδικά διαμορφωμένος με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για εξωτερικό παιδότοπο και πάρκο αναψυχής.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για πρώτη φορά στο Summer Camp τού «Oxygen» θα υπάρχει η δυνατότητα κολύμβησης σε δύο περιφραγμένες πισίνες, μία παιδική ύψους 110 εκατοστών και μία μισού μέτρου. Μάλιστα υπάρχουν και έμπειροι κολυμβητές και προπονητές κολύμβησης, για να καθοδηγήσουν τα παιδιά.

Για εκείνους που λατρεύουν την μπάλα, υπάρχει γήπεδο 5x5, όπου θα μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο καθημερινά με την υποστήριξη παικτών και προπονητών.
Δε θα πρέπει να παραλείψουμε να πούμε ότι φέτος οι πέργκολες σκίασης καλύπτουν ακόμα περισσότερους χώρους. Τα παιδιά θα γευματίζουν και θα παίζουν χωρίς να τα ενοχλεί ο ήλιος.
Τα παιδιά, για όσες ώρες φιλοξενούνται, είτε από τις 9:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ., είτε από τις 7:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ., έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με την κηπουρική, τη ζωγραφική, τις χειροτεχνίες, τη μαγειρική.

Και το απόγευμα!

Το απόγευμα στο χώρο αυτό γίνονται ειδικά μαθήματα γυμναστικής σε μικρούς και μεγάλους. Το ξεχωριστό αυτό πρόγραμμα περιλαμβάνει το Aqua Kids, δηλαδή παιχνίδι, χορό και γυμναστική μέσα στο νερό, το Aqua Fitness, δηλαδή γυμναστική στο νερό για μεγάλους, καθώς και το Oxygen Play, όπου τα παιδιά παίζουν στο χορτάρι. Τέλος, γίνονται μαθήματα κολύμβησης και ζωγραφικής κι έκφρασης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 22510 26607 και στο 22510 62056.

 

Προσφορά για προεγγραφές, έως τις 10 Ιουνίου

Από 09.00΄ έως 14.00΄: 100 ευρώ/μήνα
Από 07.00΄ έως 16.00΄: 120 ευρώ/μήνα

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey