«Nyfida Beach Hotel», στη Νυφίδα

Μοναδικές γεύσεις από τα χέρια της κυρα-Μυρσίνης

29/05/2014 - 16:39

«Το νησί σας είναι η χαρά του καλοφαγά», λένε και ξαναλένε πάρα πολλοί από τους επισκέπτες της Λέσβου. Και δε χρειάζεται πολύς κόπος για να το διαπιστώσει κάποιος.

«Το νησί σας είναι η χαρά του καλοφαγά», λένε και ξαναλένε πάρα πολλοί από τους επισκέπτες της Λέσβου. Και δε χρειάζεται πολύς κόπος για να το διαπιστώσει κάποιος.

Το φρέσκο ψάρι, τα φρέσκα λαχανικά από τους ντόπιους μπαξέδες, μυρωδικά από την αστείρευτη ύπαιθρο του νησιού, τα ντόπια γευστικότατα τυριά και φυσικά οι παραδοσιακές συνταγές εκτελεσμένες με μεράκι, συνθέτουν τη γευστική πανδαισία που χαρακτηρίζει τη Λέσβο.

Η σημερινή μας πρόταση περιλαμβάνει λοιπόν ένα τέτοιο ταξίδι γεύσεων δίπλα στη θάλασσα και με θέα το μοναδικής ομορφιάς Κόλπο Καλλονής.

Η ψαροτεβέρνα τού «Nyfida Beach Hotel», στη Νυφίδα, λειτουργεί για πάνω από 50 χρόνια, και πλέον οι περισσότεροι πελάτες είναι και φίλοι με την οικογένεια Σαββαδέλλη που τη λειτουργεί. Εδώ όλα «δουλεύουν» οικογενειακά, με μεράκι και σεβασμό στην παράδοση.

Η γιαγιά της οικογένειας, η γνωστή κυρα-Μυρσίνη, είναι η ψυχή της κουζίνας. Σπεσιαλιτέ της, τα μαγειρευτά, τα μεζεδάκια από ντόπιες συνταγές και φυσικά η αστακομακαρονάδα. Το μυστικό του νόστιμου φαγητού είναι τα αγνά και φρέσκα υλικά, λέει με κάθε ευκαιρία η κυρα-Μυρσίνη.

Τα ψάρια έρχονται ολόφρεσκα από τους ντόπιους αλιείς του Κόλπου Καλλονής και τα λαχανικά είναι κατ’ ευθείαν από τους μπαξέδες της οικογένειας και άλλους μπαξέδες της περιοχής. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τους εξαιρετικούς ουζομεζέδες και φυσικά τα παραδοσιακά μαγειρευτά. Επίσης η επιχείρηση διαθέτει ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα τραπεζαρίας, που μπορεί να φιλοξενήσει οποιαδήποτε εκδήλωσή σας.

Το «Nyfida Beach Hotel» είναι μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση, χτισμένη σε μια τοποθεσία που συνδυάζει το βουνό και τη θάλασσα. Είναι ιδανική πρόταση για αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα, μια και η Νυφίδα φημίζεται για τα καθαρά νερά της, που βραβευμένα με τη γαλάζια σημαία τής Ε.Ε. είναι εξαιρετικά για κολύμπι και αποτελούν πόλο έλξης για τους λάτρεις όλων των θαλασσίων σπορ (κάιτ/γουίντ σερφ, σκι, ιστιοπλοΐα). Ένα ιδανικό μέρος για ξεκούραστες διακοπές, σε ένα πολιτισμένο οικογενειακό και ήσυχο περιβάλλον.

Όλα τα δωμάτια έχουν θέα τη θάλασσα, διαθέτουν μπαλκόνι και είναι πλήρως εξοπλισμένα (ψυγείο, TV, A/C, χρηματοκιβώτιο, Wi-Fi, τηλέφωνο, WC-ντους). Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης μπαρ, χώρο αναψυχής, ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία, δωρεάν Wi-Fi, και άνετο πάρκινγκ.

Σε απόσταση μόλις πέντε χιλιομέτρων από το ξενοδοχείο, υπάρχουν ιαματικές πηγές που είναι ιδανικές για χαλάρωση και ευεξία, όπως και πολλές άλλες εναλλακτικές μορφές διασκέδασης!
Υπεύθυνη λειτουργίας είναι η Μυρσίνη Σαβαδέλλη, τηλ. 22520 41841.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey