Κατασκευές και επισκευές επίπλων, ταπετσαρίες

«Επισκευαστική Σαλονιών - Γιαβρίμης Ευστράτιος»

22/05/2014 - 15:34

Αν σκέφτεστε ότι το σαλόνι του σπιτιού σας έχει παλιώσει και χρειάζεται ανανέωση ή αλλαγή, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση επισκεφτείτε το κατάστημα «Γιαβρίμης» στην οδό Μυρογιάννη 5 στο Μακρύ Γιαλό.

Αν σκέφτεστε ότι το σαλόνι του σπιτιού σας έχει παλιώσει και χρειάζεται ανανέωση ή αλλαγή, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση επισκεφτείτε το κατάστημα «Γιαβρίμης» στην οδό Μυρογιάννη 5 στο Μακρύ Γιαλό.

Με μεγάλη γνώση στον τομέα των επισκευών σαλονιών, αλλά και τεχνογνωσία στην κατασκευή καινούργιων επίπλων, ο Ευστράτιος Γιαβρίμης θα σας καθοδηγήσει για τη σωστότερη και πιο συμφέρουσα για εσάς επιλογή.

Η επιχείρηση σας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξτε το καινούργιο σας σαλόνι όπως ακριβώς το θέλετε, έχοντας εγγύηση για την ποιότητα και σε τιμές «βιοτεχνίας».

Μέσα από μια ανεξάντλητη γκάμα σε σχέδια, υφάσματα και υλικά για έπιπλα, ουσιαστικά σάς παρέχεται η δυνατότητα να φτιάξετε το σαλόνι σας όπως ακριβώς το επιθυμείτε. Αν έχετε βρει το σαλόνι ή τα καθίσματα που επιθυμούσατε αλλά η τιμή τους δεν είναι προσιτή, η επιχείρηση αναλαμβάνει να υλοποιήσει τις απαιτήσεις σας.
Αν, πάλι, δε θέλετε να αποχωριστείτε το παλιό σας σαλόνι ή κάποιο από τα άλλα έπιπλα του σπιτιού, και για αυτό υπάρχει λύση.

Η επιχείρηση εξειδικεύεται στην ανακατασκευή επίπλων. Αρχικά γίνεται η αξιολόγηση του ξύλινου σκελετού και στη συνέχεια συντηρείται, ενισχύεται στα ευπαθή σημεία και καθαρίζεται από πιθανά παράσιτα. Μόλις εξασφαλιστεί η σταθερότητα του σκελετού, ακολουθεί η μερική ή η ολική ανακατασκευή και αντικατάσταση του υλικού επένδυσης (δέρμα, ύφασμα κ.λπ.) και των υλικών της εσωτερικής υποδομής.

Ακόμα, στο κατάστημα διατίθενται μαξιλάρια καθίσματος και πλάτης, από λάστιχο ή latex, με επένδυση βάτας dacron και κελύφιο φόδρας ή συνθετικής κάλτσας. Για το υλικό της γέμισης μπορείτε να επιλέξετε πούπουλο ή πολυεστερική ίνα εισαγωγής με εσωτερικές ζώνες, για την αποφυγή μετατόπισης του υλικού.

Μεγάλη ποικιλία υπάρχει και σε υφάσματα για την κατασκευή καλυμμάτων επίπλων (σαλονιών και καθισμάτων), ριχταριών, μαξιλαριών, διακοσμητικών αξεσουάρ όπως κορδόνια, αμπράζ, φούντες κ.λπ., τα οποία χρησιμοποιώντας τα με τα νέα σας έπιπλα, προσφέρουν ανανέωση του χώρου σας.

Όλα, σε τιμές ασυναγώνιστες και φυσικά με δυνατότητα εξυπηρέτησης επαγγελματιών. Ξενοδοχεία και καταστήματα εστίασης μπορούν να ανακαινίσουν και να ανανεώσουν τα έπιπλά τους χωρίς να χρειαστεί να τα αντικαταστήσουν.
Υπεύθυνος: Ευστράτιος Γιαβρίμης (http://www.giavrimis.gr), τηλ. 22510 46848, e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey