Ποιότητα υπηρεσιών από τα ταπητοκαθαριστήρια «Ευγενικός»

Με σεβασμό στο περιβάλλον

30/04/2014 - 20:51

Η εταιρεία «Ταπητοκαθαριστήρια Ευγενικός» από το 1972 παρέχει υψηλές υπηρεσίες ποιότητας και εξυπηρέτησης, στον ιδιαίτερο και δύσκολο τομέα του καθαρισμού χαλιών.

Η εταιρεία «Ταπητοκαθαριστήρια Ευγενικός» από το 1972 παρέχει υψηλές υπηρεσίες ποιότητας και εξυπηρέτησης, στον ιδιαίτερο και δύσκολο τομέα του καθαρισμού χαλιών. Έχοντας μια μακροχρόνια και επιτυχή παρουσία στην ελληνική αγορά, τα «Ταπητοκαθαριστήρια Ευγενικός» έχουν αναπτύξει σημαντικές δεξιότητες και αποκτήσει τη μοναδική εμπειρία που αποτελεί εγγύηση στην περιποίηση και τη φροντίδα των χαλιών σας.

Πλέον ως Evgenikos Group, παρέχει πολλαπλές εφαρμογές καθαρισμού και αποτελεί το πρότυπο για τις καθετοποιημένες μονάδες καθαρισμού χαλιών, με οργανωμένες μελέτες και υπηρεσίες για επιχειρήσεις-εταιρείες που ασχολούνται με τον καθαρισμό χαλιών, αλλά και για εταιρείες που ασχολούνται με τις εισαγωγές χειροποίητων χαλιών. Σε υπερσύχρονες εγκαταστάσεις στην Καλλονή τις οποίες μπορείτε να επισκεφτείτε, η Evgenikos Group παρέχει πλέον αυτές τις υπηρεσίες της και στη Λέσβο.

Η κουραστική και πολυδάπανη διαδικασία καθαρισμού των χαλιών σας καθίσταται πλέον απλή, οικονομική και χωρίς άγχος και περιττό κόπο. Με παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας (κάλυψη σε όλη τη Λέσβο) και ασφάλιση για τα χαλιά σας και τους τάπητες, αλλά και αποθήκευση σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Γλυτώστε χρόνο και κόπο αποφεύγοντας τα περιττά έξοδα σε απορρυπαντικά και νερό.

Ταυτόχρονα, εξασφαλίζετε πως τα χαλιά σας θα καθαριστούν και θα απολυμανθούν σωστά και με ασφάλεια, με διαδικασίες που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.
 
Με δυνατότητες
Μέσα από τα ειδικά προγράμματα με αντιρρυπαντικές τεχνολογίες, η Evgenikos Group απέκτησε τη δυνατότητα να σας παρέχει:
1) Green Services Factory Solutions. Εξειδικευμένοι και ασφαλείς bio-καθαρισμοί, Green & Clean, με μεθόδους διαχείρισης για βελτιωμένη προστασία του περιβάλλοντος (wash & dry)

2) Green Services Home Solutions. Μέθοδοι διαχείρισης για βελτιωμένη ποιότητα του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου, έχοντας ως στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση της ποιότητας του τρόπου ζωής, μέσα από τα εξειδικευμένα προγράμματα με αντιρρυπαντικές τεχνολογίες για εσωτερικούς χώρους: α) Cleaning Advisors (σύμβουλοι καθαριότητας), β) Green & Clean Ασφαλείς bio-καθαρισμοί με απορρύπανση και αναζωογόνηση, γ) KlinActive Επιφανειοδραστική μέθοδος απορρύπανσης Green Decontamination, δ) Utensil Care. H ασφαλέστερη μέθοδος καθαρισμού και προστασίας ταπήτων, μοκετών, σαλονιών και στρωμάτων.

3) Luxury Cleaning. Εξειδικευμένη μέθοδος bio-καθαρισμού για χειροποίητα χαλιά.
 
Το ιστορικό
Η εταιρεία Evgenikos Group ξεκίνησε το 1972 δυναμικά στον κλάδο του καθαρισμού, ιδρύοντας ένα από τα πιο σύγχρονα στεγνοκαθαριστήρια της Αθήνας. Με την πάροδο του χρόνου δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για επέκταση των δραστηριοτήτων της στο χώρο των ταπητοκαθαριστηρίων.

Έτσι, το 1976 εγκαινιάστηκαν οι νέες κτηριακές εγκαταστάσεις με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της εποχής, στην Αθήνα. Με την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι χιλιάδες πελάτες της εταιρείας, καθιερώθηκε πρωτοποριακά στο χώρο.

Το 1991 δημιουργείται η νέα υπερσύγχρονη μονάδα των 8.500 τ.μ. στην Αττική, με στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών και τη δυνατότητα μέγιστης προσφοράς στις απαιτήσεις των πελατών. Το 2007, οι δραστηριότητες της εταιρείας επεκτείνονται στο Νομό Κυκλάδων, με τη δημιουργία νέας μονάδας στη Σύρο, με σύγχρονα μηχανήματα και ειδικευμένο προσωπικό. Το 2009, η εταιρεία, πιστή στη δέσμευσή της για δημιουργία νέων καινοτόμων υπηρεσιών, καθιερώνεται, ως ένα από τα Πρότυπα Κέντρα Εξειδικευμένων Διαχειριστικών Λύσεων στον Καθαρισμό των Εσωτερικών Χώρων.

Το 2013 η Evgenikos Group εγκαινιάζει ένα πρότυπο καθετοποιημένο κέντρο καθαρισμού ταπήτων, ινωδών επιφανειών, στην Καλλονή.
Παρά τις συνθήκες των καιρών, η Evgenikos Group επενδύει και αναπτύσσεται στο δύσκολο χώρο του καθαρισμού για την προστασία της υγείας, της περιουσίας και του περιβάλλοντος, σε ανθρώπινο δυναμικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα, εναρμονισμένη πάντα με την Ελληνική Νομοθεσία.

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στο 2ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Καλλονής - Μυτιλήνης. Επικοινωνία, στο 22530 22999 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμβουλές
 
Εμπιστευτείτε τα χαλιά σας σε ένα ταπητοκαθαριστήριο και όχι σε ένα «υποτιθέμενο ταπητοκαθαριστηρίο».
Ταπητοκαθαριστήριο σημαίνει: Ένας χώρος καθαρισμού ταπήτων, εναρμονισμένος στις προδιαγραφές που απαιτούνται για την προστασία της υγείας, της περιουσίας και του περιβάλλοντος.

Ζητάτε πάντα το δελτίο παραλαβής θεωρημένο από την αντίστοιχη ΔΟΥ, με αναγραφόμενη επωνυμία και διακριτικό τίτλο, έδρα, ασφαλιστική εταιρεία για την κάλυψη της περιουσίας σας.

Ζητήστε επίσης και τους αριθμούς των αδειών λειτουργίας και διάθεσης υγρών αποβλήτων του ταπητοκαθαριστηρίου.

Ζητήστε να επισκεφθείτε το χώρο όπου φιλοξενούνται τα χαλιά σας, προκειμένου να διαπιστώσετε τα προαναφερόμενα και επιπλέον να γνωρίσετε τις ιδιαιτερότητες της παραγωγικής διαδικασίας, από την παραλαβή, τον καθαρισμό, τη φύλαξη μέχρι και την παράδοση των χαλιών σας.

Εμπιστευθείτε καινοτόμες επιχειρήσεις που επενδύουν σε ανθρώπινο δυναμικό, μηχανολογικό εξοπλισμό, τεχνογνωσία για την προστασία της υγείας, της περιουσίας και του περιβάλλοντος.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey