Τεχνικό Γραφείο Μελετών Λάζαρου Π. Ελευθεριάδη

Ενημερωθείτε για το «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον»

24/04/2014 - 16:31

Το Τεχνικό Γραφείο Μελετών «Παύλος Λ. Ελευθεριάδης & Λάζαρος Π. Ελευθεριάδης, πολιτικοί μηχανικοί» εξειδικεύεται σε μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών.

Το Τεχνικό Γραφείο Μελετών «Παύλος Λ. Ελευθεριάδης & Λάζαρος Π. Ελευθεριάδης, πολιτικοί μηχανικοί» εξειδικεύεται σε μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών, όπως στη μελέτη και κατασκευή κατοικιών και κτηρίων βιομηχανικής χρήσης με ατσάλινο σκελετό, ενεργειακά πιστοποιητικά και ενεργειακές αναβαθμίσεις σε υφιστάμενα κτήρια, ενεργειακές μελέτες για νέα κτήρια, βεβαιώσεις νομιμότητας, νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων, οικοδομικές άδειες, στατικές μελέτες, τοπογραφικά διαγράμματα, ολοκληρωμένη διαχείριση έργων, επίβλεψη κατασκευών και αναλαμβάνει την ένταξη κατοικιών στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον».

Η γνώση, η εμπειρία και η συνέπεια του τεχνικού γραφείου συνιστούν εχέγγυα για να εμπιστευτείτε τη μελέτη και την κατασκευή ή την επίβλεψη οποιασδήποτε κατασκευής.

 

Η κατασκευή της σύγχρονης κατοικίας και της επαγγελματικής στέγης οφείλει να συνδυάζει πλέον απαράμιλλη ποιότητα στην πιο συμφέρουσα τιμή. Ο Λάζαρος Ελευθεριάδης και ο Παύλος Ελευθεριάδης, με την ακρίβεια, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό που τους διακρίνουν, εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα, σεβόμενοι πάντα τις απαιτήσεις των πελατών.

Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον»
Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα, το οποίο παρέχει κίνητρα στους πολίτες προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια και αυξάνοντας την αξία του.

Το Τεχνικό Γραφείο «Παύλος Λ. Ελευθεριάδης & Λάζαρος Π. Ελευθεριάδης, πολιτικοί μηχανικοί» αναλαμβάνει πλήρως τη διαδικασία υπαγωγής της κατοικία σας στο ανανεωμένο πρόγραμμα του ΥΠΕΚΑ «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον».

Για την ένταξη στο πρόγραμμα, απαιτείται η διενέργεια ενεργειακών επιθεωρήσεων, πριν και μετά τις παρεμβάσεις, το κόστος των οποίων καλύπτεται κατά 100% από το πρόγραμμα, μετά την επιτυχή υλοποίηση του έργου.

Αναλαμβάνοντας ως σύμβουλος του έργου (δαπάνη η οποία καλύπτεται από το πρόγραμμα), το γραφείο αναλαμβάνει τη διενέργεια ενεργειακής επιθεώρησης της κατοικίας σας και σας κατατοπίζει πλήρως για τις παρεμβάσεις που είναι απαραίτητες για την ενεργειακή αναβάθμισή της.

Με την υπαγωγή στο πρόγραμμα, παρέχεται προκαταβολή 40% του προϋπολογισμού της αίτησής και σας δίνεται η δυνατότητα λήψης τετραετούς ή πενταετούς ή εξαετούς δανείου, με ή χωρίς εγγυητή χωρίς προσημείωση ακινήτου, δυνατότητα άμεσης αποπληρωμής του δανείου χωρίς επιβαρύνσεις, καθώς και εξόφληση των προμηθευτών/αναδόχων μέσω της τράπεζας χωρίς την εμπλοκή του πολίτη.

Για την ένταξη στο πρόγραμμα, απαιτείται η διενέργεια ενεργειακών επιθεωρήσεων (πριν και μετά τις παρεμβάσεις), το κόστος των οποίων καλύπτεται κατά 100% από το πρόγραμμα μετά την επιτυχή υλοποίηση του έργου.
Επιπλέον, καλύπτεται δαπάνη για αμοιβή συμβούλου έργου έως 250 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α..

Το Τεχνικό Γραφείο «Παύλος Λ. Ελευθεριάδης & Λάζαρος Π. Ελευθεριάδης, πολιτικοί μηχανικοί» σε συνεργασία με μία από της μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα των εφαρμογών διαχείρισης αποβλήτων, τη «Sanico», σας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά σοβαρά προβλήματα που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος.

Διατίθενται τυποποιημένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού, βιολογικοί αντιδραστήρες προσκολλημένης βιομάζας, αυτοκαθαριζόμενα φίλτρα βαρύτητας, ενώ εκπονούνται μελέτες επεξεργασίας λυμάτων και αποβλήτων.

Με ελάχιστη οικονομική επιβάρυνση οποιαδήποτε κατοικία, ενοικιαζόμενα δωμάτια ή ξενοδοχεία μπορούν να απολαμβάνουν τα περιβαλλοντικά οφέλη του βιολογικού καθαρισμού και να απαλλαγούν από τα έξοδα του ανοίγματος και του αδειάσματος των επιβλαβών για το περιβάλλον βόθρων.

Το Τεχνικό Γραφείο «Παύλος Λ. Ελευθεριάδης & Λάζαρος Π. Ελευθεριάδης, πολιτικοί μηχανικοί» βρίσκεται στην Ικτίνου 2, στον τρίτο όροφο (τηλέφωνο: 22510 28828).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey