Οίκος Γάμου «Ροδοπέταλα»

Για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας

17/04/2014 - 15:10

Ο Οίκος Γάμου «Ροδοπέταλα» συνεχίζει με αγάπη, ζήλο και επαγγελματισμό να κάνει το γάμο σας πραγματικά την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας.

Ο Οίκος Γάμου «Ροδοπέταλα» συνεχίζει με αγάπη, ζήλο και επαγγελματισμό να κάνει το γάμο σας πραγματικά την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας.

Σε έναν καινούργιο, άνετο, μοντέρνο χώρο με διαχρονική πολυτέλεια, θα βρείτε τη μεγαλύτερη συλλογή νυφικών και φορεμάτων για τη δεξίωση καθώς και μια τεράστια γκάμα για το στολισμό γάμου και βάφτισης. Σε συνδυασμό με την εμπειρία και τον επαγγελματισμό του προσωπικού.

Ο Οίκος Γάμου «Ροδοπέταλα» διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή νυφικών στο νησί, που μόνο μεγάλοι οίκοι της Αθήνας μπορούν να συναγωνιστούν την ποιότητα αλλά και τις τιμές του.

Τα καλύτερα δημιουργήματα των Οίκων Nicole, Demetrios, Colet, Jofies, Sposa Moda, Sposa Group, Cosmobela είναι στη διάθεσή σας, για να κάνουν την επιλογή σας σίγουρη και ευκολότερη. Ανάλογη συλλογή διατίθεται και για βραδινό ρούχο και παπούτσια του γνωστού Οίκου μόδας «Δημήτριος».

Στο νέο κατάστημα του Οίκου, με χώρο πάνω από 600 τ.μ., δε θα κάνετε πρόβα μόνο το νυφικό σας, αλλά και το στολισμό του γάμου σας. Οι δεκάδες θεματικές προτάσεις στολισμού και η ατελείωτη ποικιλία σε λαμπάδες, μπομπονιέρες και αξεσουάρ στολισμού, θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις απαιτήσεις σας για τη μοναδική εκείνη στιγμή της ζωής σας.

Φυσικά τον στολισμό επιμελείται έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο φροντίζει να διαλέγει τα καλύτερα προϊόντα από ελληνικούς και ευρωπαϊκούς οίκους.

Κι αν θέλετε ο γάμος σας να αφήσει την πιο γλυκιά ανάμνηση τόσο σε εσάς όσο και στους καλεσμένους σας, η πραγματικά εντυπωσιακή ποικιλία από ελληνικά και ιταλικά κουφέτα, είναι εγγύηση ότι θα μπορέσετε να το πετύχετε. Φυσικά το κατάστημα αναλαμβάνει και στολισμούς για τον αρραβώνα σας.

Οι φωτογραφίες της βάφτισης μάς συνοδεύουν μια ζωή. Στον Οίκο «Ροδοπέταλα» μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας concept για τη μοναδική στιγμή του παιδιού σας ή να επιλέξετε μία από τις πολλές θεματικές που προσφέρονται. Μετατρέψτε τη μέρα της βάφτισης σε ένα ταξίδι στο κόσμο των παραμυθιών επιλέγοντας στολισμό με θέμα όπως Παπουτσωμένο Γάτο, το Αλογάκι και μια μεγάλη γκάμα.

Ο Οίκος Γάμου «Ροδοπέταλα» σας περιμένει στο νέο, άνετο και πολυτελή χώρο του στην οδό Ερμού 181 (στο πρώην κατάστημα ρούχων Τσαουσέλλη). Τηλέφωνο επικοινωνίας 22510 22753, ενώ θα το βρείτε και στο Facebook με το όνομα «Rodopetala».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey