Κέντρο ομορφιάς και ευεξίας «Κωνσταντίνα»

Η εμφάνισή σας δεν αξίζει τίποτα λιγότερο

10/04/2014 - 16:32

Η προσωπική σας φροντίδα αξίζει ό,τι καλύτερο. Το μυστικό για πραγματική λάμψη είναι ο συνδυασμός των καλύτερων προϊόντων με τον επαγγελματισμό και τη γνώση.

Η προσωπική σας φροντίδα αξίζει ό,τι καλύτερο. Το μυστικό για πραγματική λάμψη είναι ο συνδυασμός των καλύτερων προϊόντων με τον επαγγελματισμό και τη γνώση.

Στο κέντρο ομορφιάς και ευεξίας «Κωνσταντίνα» θα βρείτε τα νέα προϊόντα μακιγιάζ Άνοιξη - Καλοκαίρι 2014, τα οποία στα χέρια της άψογα καταρτισμένης Κωνσταντίνας Σταμάτη εγγυώνται το αποτέλεσμα που ακριβώς θέλετε.

Μία πρώτη επαφή με τα νέα αυτά προϊόντα είχαν φίλες και πελάτες που παρευρέθηκαν στο κέντρο ομορφιάς το Σάββατο 8 Μαρτίου, Ημέρα της Γυναίκας. Οι γνωστές celebrities, εκπρόσωποι της ομορφιάς, Βάσω Κολλιδά, Κορίνα Στεργιάδου, Βασιλική Τσεκούρα, Στέλλα Δημητρίου και Άντζελα Ευρυπίδη βρέθηκαν στο Beauties Night Out Party στο «Beauty K’s» στο Ελληνικό.

Εκεί η Κωνσταντίνα Σταμάτη, beauty consultant και ιδιοκτήτρια του «Beauty K’s», τις υποδέχθηκε μαζί με πολλές άλλες καλεσμένες, μοιράστηκε μαζί τους μυστικά ομορφιάς, παρουσίασε καινούργια προϊόντα make up και make up proposals για τη φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι, καθώς και όλες τις signature treatments των «Beauty K’s», την καμπάνια των οποίων κάνει η Άντζελα Ευρυπίδη.

Στο κέντρο ομορφιάς και ευεξίας «Κωνσταντίνα», εκτός από μακιγιάζ σάς προσφέρονται, ακόμα, θεραπείες προσώπου και άκρων, ολιστικές θεραπείες και αποτρίχωση.

Η ιδιοκτήτρια Κωνσταντίνα Σταμάτη, ταξιδεύοντας σε χώρες που αποτελούν την «πηγή της γνώσης» των ολιστικών θεραπειών, διδάχτηκε από γκουρού του είδους και κατάφερε να δημιουργήσει μια δική της μοναδική τεχνική, που δίνει άλλη διάσταση: α) στη χαλαρωτική μάλαξη, β) στη λεμφική αποστράγγιση και γ) στο μασάζ αναδόμησης προσώπου. Παραδίδει σεμινάρια και για τις τρεις αυτές τεχνικές.

Επίσης παραδίδει μαθήματα σε μελλοντικούς γονείς, με κινήσεις μάλαξης για τις έγκυες και τα βρέφη.

Έχει δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα σε εφημερίδες που αφορούν σε θέματα ομορφιάς. Έχει δική της στήλη ομορφιάς σε περιοδικό, εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή, καθώς και παρουσιάσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές. Είναι λάτρης των βοτάνων και φτιάχνει μονή της φυσικά καλλυντικά, έχοντας δημιουργήσει «το τσάι της ομορφιάς». Σήμερα είναι ιδιοκτήτρια του κέντρου ομορφιάς και ευεξίας «Κωνσταντίνα» στη Μυτιλήνη και της εταιρείας «Beauty K’s» στην Αθήνα.

Τα προϊόντα μακιγιάζ Άνοιξη - Καλοκαίρι 2014 θα είναι διαθέσιμα από αρχές Απριλίου στη Μυτιλήνη στο κατάστημα της Κωνσταντίνας, Θουκυδίδου 4, Χρυσομαλλούσα (τηλ.22510 22696).
Ιστότοπος: http://www.kwnstantinabeauty.com

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey