Ασφάλεια και σιγουριά

09/04/2014 - 18:34

Η επιχείρηση συστημάτων ασφαλείας Πολυδεύκης είναι στον χώρο των ηλεκτρονικών από το 1991, έχοντας αντικείμενο τη μελέτη-προμήθεια-εγκατάσταση αλλά και τη συντήρηση των παρακάτω συστημάτων ασφαλείας από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες:

Η επιχείρηση συστημάτων ασφαλείας Πολυδεύκης είναι στον χώρο των ηλεκτρονικών από το 1991, έχοντας αντικείμενο τη μελέτη-προμήθεια-εγκατάσταση αλλά και τη συντήρηση των παρακάτω συστημάτων ασφαλείας από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες: GI SECURITY S.A, PARADOX, FORCE και VECTOR SECURITY.

Παροχή Υπηρεσιών Ασφάλεια έναντι κλοπής και ληστείας (συναγερμός)Σύστημα περιμετρικής ασφάλειας (σε σπίτια, επιχειρήσεις, φωτοβολταϊκά πάρκα και αποθηκευτικούς χώρους)Κλειστό κύκλωμα TV (κάμερες)Παρακολούθηση του καταστήματος από το σπίτι (διαδίκτυο ή αναμετάδοση)Αποστολή σημάτων σε κέντρο λήψεως σημάτων (ΚΛΣ)ΠυρανίχνευσηΕιδικές εφαρμογές – ΑναλώσιμαΤοποθέτηση επίγειων και δορυφορικών κεραιών

Τα συστήματα ασφαλείας Πολυδεύκης σας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά για κάθε εταιρεία – επαγγελματικό σας χώρο. Αλλά προσφέρουν ασφάλεια και σε κάθε ιδιώτη που θέλει να προστατέψει την οικογένεια και την περιουσία του.

Είναι συστήματα πλήρως προσαρμοσμένα στις διεθνείς πιστοποιήσεις, πληρώντας πάντα τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

Υπεύθυνος: Πολυδεύκης

Αξής Τάσος

ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ Ε.Π.Υ.Α ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ. ΣΥΣΤ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΝΟΜΙΜΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΤΑΤΩΝ 3015/39/60/1665-Ε

ΤΗΛ. επικ. Υπεύθυνου: 2251043943 Κ: 6945706440

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.polydeykis.gr

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey