Από τη «Mamma’s Pizza» στην πόρτα σας

Απολαυστικές νέες γεύσεις στα Λαδάδικα

03/04/2014 - 15:37

Ειδικές προσφορές γνωριμίας με τους νέους της πελάτες κάνει η πιτσαρία «Mamma’s», που πλέον βρίσκεται και στη Μυτιλήνη, στην οδό Χίου 4 στα Λαδάδικα.

Ειδικές προσφορές γνωριμίας με τους νέους της πελάτες κάνει η πιτσαρία «Mamma’s», που πλέον βρίσκεται και στη Μυτιλήνη, στην οδό Χίου 4 στα Λαδάδικα. Ξεκίνησε να λειτουργεί την προηγούμενη εβδομάδα, διανέμοντας πίτσες, πεϊνιρλί, κρέπες αλμυρές και γλυκές, ζυμαρικά, ομελέτες και χάμπουργκερ. Επίσης στην άριστα διακοσμημένη σάλα της μπορείτε να απολαύσετε αυτό που τραβάει η όρεξή σας, την ώρα που θα βγαίνει από το φούρνο.

Στη «Mamma’s» παρασκευάζονται πίτσες που διαφέρουν από τις υπόλοιπες, καθώς το ζυμάρι τους είναι λεπτό και αφράτο, και αφήνει μία γλυκιά γεύση στο στόμα. Όσοι δε, τις γεύονται, δε χρειάζεται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού οι τιμές είναι αρκετά οικονομικές.

 

Και τα χάμπουργκερ όμως που φτιάχνονται, διαφέρουν από τα κανονικά. Το μπιφτέκι ζυγίζει 200 γραμμάρια, ενώ και το ψωμί που χρησιμοποιείται είναι αρκετά μεγάλο. Ένα Mamma’s XXL burger είναι αρκετό για να σβήσει κανείς την πείνα του.

Από δω μπορεί να παραγγείλει κάποιος νέες γεύσεις πίτσας, όπως Καρμπονάρα η οποία έχει λευκή σάλτσα, ή Mamma’s Πατάτα, που έχει τηγανητές πατάτες. Αυτές που μέχρι τώρα έχουν κλέψει την παράσταση, είναι η Χωριάτικη, η Primavera και η Μπάρμπεκιου, ενώ αυτό που ξετρελαίνει τους περισσότερους, είναι το σκορδόψωμο.
Όλες οι γεύσεις, όπως είπε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Λάμπρος Ανεμάς, βασίζονται σε φρέσκα και αγνά προϊόντα, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει τίποτα κατεψυγμένο.
Τηλέφωνο για παραγγελίες: 22510 31140 και 6983-295487.

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey