«Bodybuilding Club» στο κέντρο της Μυτιλήνης

Νέο, τεράστιο, φανταστικό…

03/04/2014 - 15:26

Το νέο κατάστημα «Bodybuilding Club» στο κέντρο της πόλης είναι γεγονός. 

Το νέο κατάστημα «Bodybuilding Club» στο κέντρο της πόλης είναι γεγονός. Σε έναν καταπληκτικό χώρο στην οδό Μητροπόλεως 5 (δίπλα στη Μητρόπολη), μπορείτε να βρείτε κυριολεκτικά όλα όσα χρειάζεστε για την άθληση και την προπόνησή σας. Όργανα γυμναστικής, αξεσουάρ προπόνησης, είδη πολεμικών τεχνών, προϊόντα αδυνατίσματος, καθώς και προϊόντα αθλητικής διατροφής ικανά να καλύψουν τις ανάγκες κάθε αθλητή, κάθε αθλούμενου, ερασιτέχνη ή επαγγελματία.

Και το σημαντικότερο απ’ όλα, υπεύθυνη και σωστή ενημέρωση, από ανθρώπους που αγαπούν τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή. «Η δουλειά μας είναι να βρούμε αυτό ακριβώς που ταιριάζει στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά», λένε χαρακτηριστικά. Φορέστε λοιπόν τη φόρμα και τα αθλητικά σας παπούτσια και πηγαίνετε να δοκιμάσετε ένα διάδρομο γυμναστικής τελευταίας τεχνολογίας ή ένα ελλειπτικό μηχάνημα, και να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και φυσικά στα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Και για όσους δεν έχουν χώρο, τεράστια ποικιλία σε αξεσουάρ προπόνησης (λάστιχα, μπάλες ασκήσεων, σκοινάκια μονόζυγα, κ.τ.λ.), ώστε να γυμναστούν οικονομικότατα στην άνεση του σπιτιού τους.

 

Λειτουργεί ειδικό τμήμα για επαγγελματίες που θέλουν να δημιουργήσουν στο χώρο τους (ξενοδοχεία, φυσιοθεραπευτήρια, ινστιτούτα αισθητικής, κ.τ.λ.) ένα μικρό ή μεγάλο τμήμα ενόργανης άθλησης. Το έμπειρο και καλά κατηρτισμένο προσωπικό βρίσκεται πάντα στη διάθεση των πελατών, για να τους μυήσει στον υπέροχο κόσμο της γυμναστικής.
Το τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες, είναι το 22510 40899.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey