Ανδρικές και παιδικές κομμώσεις «Στράτος», στην Καλλονή

Η εμπειρία συναντά το μοντέρνο

27/03/2014 - 15:22

Σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο, ο Στράτος Κουτζαβεκιάρης κρατά την παράδοση ενός εκ των παλαιότερων κουρείων της Καλλονής.

Σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο, ο Στράτος Κουτζαβεκιάρης κρατά την παράδοση ενός εκ των παλαιότερων κουρείων της Καλλονής.

Έχοντας κληρονομήσει το μεράκι και την πείρα του πατέρα του και ασχολούμενος διαρκώς με τις τελευταίες τάσεις της εποχής, είναι σε θέση να σας προσφέρει μοντέρνα και κλασσικά κουρέματα, ανδρικά και παιδικά.

Ο Στράτος, με το αστείρευτο κέφι και την υπομονή του, φροντίζει να ικανοποιεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Φυσικά διατίθεται ο παραδοσιακός τρόπος ξυρίσματος και χαλαρωτικό λούσιμο-μασάζ με τα ειδικά προϊόντα τής Wella SP System Professional.

Το κουρείο κουβαλά την παράδοση της οικογένειας Κουτζαβεκιάρη. Στην «πιάτσα» της Καλλονής, ο Τάκης ήταν πάντα... σταθερή αξία.

Ο γιος του Στράτος έφερε την ανανέωση και τις νέες τάσεις της εποχής.

Εδώ και τέσσερα χρόνια που έχει αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης, έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο, που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό. Αυτό που κράτησε αναλλοίωτο, είναι το πάθος για τη δουλειά και ο σεβασμός στον πελάτη.

Όπως ο ίδιος μας είπε, «Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για μας είναι οι πελάτες μας που για χρόνια μάς εμπιστεύονται. Τους ευχαριστούμε και προσπαθούμε διαρκώς να ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη τους, με νέες και καλύτερες υπηρεσίες».

Το κατάστημα βρίσκεται στον πεζόδρομο της Ζωοδόχου Πηγής, στο κέντρο της Καλλονής.
Τηλέφωνο για ραντεβού: 22530 22603.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey