Απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας στο snack-bar του ξενοδοχείου «Λέσβιον», με την υπέροχη θέα

Ανακαινισμένο και σύγχρονο…

20/03/2014 - 15:38

Το ξενοδοχείο «Λέσβιον», χτισμένο το 1956, αποτελεί το παλαιότερο ξενοδοχείο της Μυτιλήνης. Με μεγάλη ιστορία και πάντα συνεπές απέναντι στους πελάτες του.

Το ξενοδοχείο «Λέσβιον», χτισμένο το 1956, αποτελεί το παλαιότερο ξενοδοχείο της Μυτιλήνης. Με μεγάλη ιστορία και πάντα συνεπές απέναντι στους πελάτες του, διαχρονικό και προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις, πλήρως ανακαινισμένο περιμένει εσάς και τους φίλους σας να σας αποδείξει τι θα πει αληθινή φιλοξενία.

Η τοποθεσία, η καθαριότητα και το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι κατά πολλούς τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του.

Η θέα από τα μπροστινά του δωμάτια και από το μπαρ είναι πραγματικά μοναδική. Διαθέτει ηλεκτρονικό κέντρο με αυτόματη επικοινωνία, φαξ, Wi-Fi internet, θυρίδες ασφαλείας, αίθουσα δειγματισμού, ανελκυστήρα, σύγχρονα συστήματα πυρασφάλειας, ηλεκτρική γεννήτρια, πλυντήριο, σιδερωτήριο και ηχομόνωση, καθώς και υπηρεσίες σερβιρίσματος στα δωμάτια.

Τα 34 δωμάτιά του διαθέτουν ζεστό νερό όλο το 24ωρο, κεντρική θέρμανση, air-condition, τηλεόραση με δορυφορική λήψη, mini bar, πιστολάκι μαλλιών, Wi-Fi και τηλέφωνο, που κάνουν άνετη τη διαμονή σας.

Εδώ και δυο χρόνια, το «Λέσβιον» στηρίζει τους φίλους του ποδηλάτου νοικιάζοντας ποδήλατα μόνο με πέντε ευρώ τη μέρα. Επίσης, πρόσφατα πήρε το σήμα πιστοποίησης «Greek Breakfast».

Έτσι, κάθε πρωί στον μπουφέ του πρωινού, που είναι ανοιχτός και για πελάτες εκτός ξενοδοχείου (07:00 - 10:30), μπορείτε να απολαύσετε μόνο με έξι ευρώ τοπικά προϊόντα, όπως ανθότυρο Μεσοτόπου, μέλι λεσβιακού συνεταιρισμού, σπιτικές μαρμελάδες, ελιές, φέτα Μανταμάδου, παξιμάδια Αγιάσου, σπιτική μηλόπιτα, φρουτοσαλάτα και κέικ, ομελέτες και πολλά άλλα εδέσματα.

Στο χώρο του στον ημιώροφο, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ και το ποτό σας. Δοκιμάστε ροφήματα με βότανα, σε συνδυασμό με υπέροχη σοκολατόπιτα, αλλά και το καλύτερο club-sandwich της πόλης. Επίσης, πολλά snacks με προσφορά το αναψυκτικό και γλυκά του κουταλιού που φτιάχνουν οι ίδιοι. Και όλα αυτά, σε ένα απόλυτα ήσυχο περιβάλλον. Και τώρα που ο καιρός το επιτρέπει, το μπαλκονάκι τού snack-bar σάς περιμένει να χαλαρώσετε με συντροφιά τα όμορφα φώτα της πόλης!
Η διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου σάς υπόσχονται άψογη εξυπηρέτηση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey