Μεγάλη ποικιλία με τα καλύτερα υλικά, σε ασυναγώνιστες τιμές

Δάπεδο, κουζίνα, ντουλάπες «Απόστολος Βέλος»

13/03/2014 - 16:02

Σε ιδιόκτητο χώρο με υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να ικανοποιήσει και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών της, δραστηριοποιείται η επιχείρηση του Απόστολου Βέλου, διαθέτοντας πλήρης γκάμα προϊόντων κουζίνας, ντουλάπας, δαπέδου, παιδικού δωματίου, πόρτας.

Σε ιδιόκτητο χώρο με υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να ικανοποιήσει και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών της, δραστηριοποιείται η επιχείρηση του Απόστολου Βέλου, διαθέτοντας πλήρης γκάμα προϊόντων κουζίνας, ντουλάπας, δαπέδου, παιδικού δωματίου, πόρτας. Προσφάτως δημιουργήθηκε στο κέντρο της Αγίας Παρασκευής σύγχρονος εκθεσιακός χώρος, όπου παρουσιάζονται τα νέα μοντέλα της παραγωγής.

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι ο σεβασμός στον καταναλωτή, γι’ αυτό επιλέγονται ποιοτικά και οικολογικά προϊόντα, πιστοποιημένα βάσει των ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που αποτελούν εγγύηση για την υγεία των πελατών αλλά και για το περιβάλλον.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η επιχείρηση του Απόστολου Βέλου δημιούργησε το μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο για την παρουσίαση δαπέδου στη Λέσβο. Στην έκθεση μπορείτε να διαλέξετε ξύλινα ή laminate δάπεδα-πρεσαριστά και ημιμασίφ, για να επενδύσετε τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο, καθώς και deck-ξύλινα και συνθετικά δάπεδα για τον εξωτερικό σας χώρο, σε συνεργασία με τους πλέον καταξιωμένους ευρωπαϊκούς οίκους δαπέδου. Τα δάπεδα διαθέτουν εγγύηση εφ’ όρου ζωής στο κούμπωμα (scratch guaranty) και νανοτεχνολογία. Η επιχείρηση κάνοντας απευθείας εισαγωγές, καταφέρνει να πετύχει άριστη ποιότητα σε προσιτή τιμή, ικανοποιώντας και τους πιο χαμηλούς προϋπολογισμούς.

H επιχείρηση διαθέτει βιοτεχνική μονάδα με υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό για την παραγωγή κουζίνας/ντουλάπας, με τα πιο ιδιαίτερα υλικά, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε την κουζίνα ή την ντουλάπα των ονείρων σας, χωρίς όρια, σφραγίζοντας έτσι τη δική σας προσωπικότητα και μοναδικότητα στο χώρο σας. Χάρη στη συνεχή έρευνα της επιχείρησης για πρωτοποριακά υλικά, που αντανακλούν στη νέα αισθητική της σύγχρονης εποχής μας, στο σχεδιαστικό πρόγραμμα για να δείτε ζωντανά την κουζίνα σας, αλλά και χάρη στην ουσιαστική τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία των συνεργατών του Απόστολου Βέλου, παρέχεται η δυνατότητα ολοκληρωμένων λύσεων και ένα μοναδικό αποτέλεσμα ποιότητας και καλαισθησίας.

Αξίζει να κάνετε μια επίσκεψη στο χώρο της επιχείρησης για να διαπιστώσετε άριστη ποιότητα και απίστευτη ποικιλία υλικών τού «αύριο» σήμερα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey