Οδηγός για νύφες

28/02/2014 - 18:34

Οι περισσότερες από εμάς έχουμε συνδέσει την περίοδο πριν από το γάμο, με άγχος, τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις, που πολλές φορές μάλιστα δεν μας αφήνουν να ευχαριστηθούμε το γλυκό ταξίδι της προετοιμασίας του.

Οι περισσότερες από εμάς έχουμε συνδέσει την περίοδο πριν από το γάμο, με άγχος, τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις, που πολλές φορές μάλιστα δεν μας αφήνουν να ευχαριστηθούμε το γλυκό ταξίδι της προετοιμασίας του.

Ωστόσο, η αναμονή για την «ώρα την καλή», πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνει ξεκούραση, χαλάρωση και αναζωογόνηση, ψυχική και σωματική, διαφορετικά δεν θα καταφέρουμε να λάμπουμε από ομορφιά την ωραιότερη μέρα της ζωής μας.

Ποιο είναι το ιδανικό πρόγραμμα ομορφιάς για τη μέλλουσα νύφη;

Το Κέντρο Ομορφιάς και Ευεξίας «Κωνσταντίνα» προτείνει απολαυστικές θεραπείες ομορφιάς, που παρέχουν υψηλό αισθητικά αποτέλεσμα, αλλά παράλληλα ξεκουράζουν και αναζωογονούν τη μέλλουσα νύφη ώστε την ημέρα του γάμου της πραγματικά να ακτινοβολεί.

Περιποίηση σώματος: Είναι σημαντικό να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα με ένα peeling, για να αναδειχθεί η λάμψη και η απαλότητά της. Στη συνέχεια, η μάσκα σώματος (συνήθως σε περίδεση criolyse) θα προσφέρει στην επιδερμίδα ενυδάτωση, σύσφιξη και τόνωση, αφήνοντάς την μεταξένια και ανανεωμένη. Ένα απολαυστικό μασάζ (όπως το ινδονησιακό μασάζ με πουγκιά Tibet potalis ή ένα χαλαρωτικό μασάζ αρωματοθεραπείας) θα απομακρύνει από το σώμα την κούραση και το stress, θα αναζωογονήσει και θα τονώσει τον οργανισμό.

Περιποίηση προσώπου: Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι απαραίτητος τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν το γάμο, ενώ μία θεραπεία λάμψης προσώπου (fresh up) ή μια θεραπεία επιλεγμένη βάσει των αναγκών της επιδερμίδας της μέλλουσας νύφης, όπως σύσφιξη, ενυδάτωση κ.ά. λίγες ημέρες πριν το γάμο, θα προσδώσει στο πρόσωπο της, την απαραίτητη αναζωογόνηση και θα συνδράμει και στην ανάδειξη του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικό μακιγιάζ: Οι απαιτήσεις του νυφικού μακιγιάζ είναι πολλές: Θα πρέπει καταρχήν να σας ταιριάζει (να «δένει» με την επιδερμίδα σας, το χρώμα των μαλλιών σας, το χρώμα του νυφικού και το μαύρισμά σας), να είναι αψεγάδιαστο γιατί θα μείνει αποτυπωμένο σε όλες τις φωτογραφίες, να είναι σούπερ-σταθερό για να μην χρειάζεται να ασχολείστε με αυτό κάθε λίγο και λιγάκι και φυσικά να σας κάνει να λάμπετε! Δοκιμάζοντας μαζί σας χρώματα και υλικά από εταιρείες, όπως Mac, Kryolan, Karaja ,σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!

Περιποίηση άκρων: Το μανικιούρ και το πεντικιούρ της μέλλουσας νύφης, καλό θα ήταν να περιλαμβάνει και επιπλέον περιποίηση των άκρων με scrub και μάσκα, για ένα πιο ολοκληρωμένο αισθητικό αποτέλεσμα.

Οι θεραπείες spa για την προετοιμασία πριν το γάμο, επιλέγονται πάντα ανάλογα με τις ανάγκες της μέλλουσας νύφης ώστε να προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Και για να μην αδικήσουμε και την προετοιμασία του άνδρα για το γάμο, να αναφέρουμε ότι υπάρχουν εξειδικευμένες θεραπείες spa για άνδρες, που φροντίζουν το πρόσωπο, το σώμα, και τα άκρα τους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey