Προσωπολογία, χρωματισμοί και χτενίσματα

28/02/2014 - 16:52

Για την ξεχωριστή μέρα των ονείρων σας, εμπιστευτείτε μας για να δημιουργήσουμε μαζί ό,τι πιο όμορφο έχετε φανταστεί.

Για την ξεχωριστή μέρα των ονείρων σας, εμπιστευτείτε μας για να δημιουργήσουμε μαζί ό,τι πιο όμορφο έχετε φανταστεί.

Η τεχνογνωσία πάνω στο αντικείμενο του total look, της προσωπολογίας και η συνεχής παρακολούθηση και ενημέρωση των τελευταίων τάσεων από τους μεγαλύτερους οίκους ομορφιάς στο χώρο, όπως η L’Oréal, μας κατατάσσουν σ’ ένα πολύ καλό επίπεδο στο χώρο του κομμωτηρίου.

Σ’ αυτές τις λίγες γραμμές, θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε τα «φώτα μας» για κάποιες πολύ must λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα τι χρώμα μαλλιών σάς ταιριάζει.

Η απάντηση βρίσκεται ανάμεσα σε δυο βασικά ερωτήματα:

α) στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας,

β) στην απόχρωση της επιδερμίδας σας (ψυχρά/ζεστά ή φυσικά-ουδέτερα χρώματα). Αν το δέρμα σας ανήκει στους ζεστούς τόνους, τότε τα χρώματα που σας ταιριάζουν, είναι σκούρα ζεστά καφέ, καστανοκόκκινα, ζεστές χρυσές και κόκκινες ανταύγειες, μα ακόμη και οι χάλκινες και τα πυρόξανθα.

Αν ανήκετε σ’ αυτή την κατηγορία, οι φλέβες σας θα έχουν ένα πράσινο χρώμα.

Ψυχρό δέρμα είναι αυτό που οι φλέβες σας τείνουν να δείχνουν περισσότερο «μπλε». Αν λοιπόν είστε σ’ αυτή την κατηγορία, τότε αναμφισβήτητα σας ταιριάζουν τα ψυχρά-στάχυ χρώματα, ψυχρά ξανθά και οι διαβαθμίσεις από το mink σε πλατινέ, αλλά και το λευκό του πάγου. Προτιμάτε βάση σε φυσικά σταχτί χρώματα και μπεζ αποχρώσεις.

Όσον αφορά το χτένισμα των μαλλιών σας, είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα, που πρέπει να γίνει αφού επισκεφτείτε το κομμωτήριο. Θα πρέπει να γίνει μια γενική συζήτηση για το γενικότερο στυλ και ύφος που θα ακολουθήσετε στο γάμο σας (το θέμα δηλαδή που θα ακολουθήσετε), το στυλ του νυφικού , το χρώμα του κ.λπ..

Το χτένισμα αλλά και το χρώμα των μαλλιών είναι εκείνα που θα αναδείξουν τα όμορφα χαρακτηριστικά της γυναίκας, για αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό να γίνει η σωστή επιλογή βαφής και χτενίσματος.

Ο σωστός επαγγελματίας οφείλει να ενημερώσει και να κατατοπίσει την πελάτισσα με ειλικρίνεια και σαφήνεια, έτσι ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για τη σημαντικότερη στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας, που θα χαραχτεί στη μνήμη αλλά και στο φωτογραφικό φακό, και θα συνοδεύει την κοπέλα όλη της τη ζωή.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στον κόσμο της κομμωτικής τέχνης, η συμμετοχή μας σε συνέδρια, galas και επιδείξεις μόδας, αλλά πάνω από όλα η εμπιστοσύνη που μας δείχνει τόσα χρόνια μεγάλο μέρος της αγοράς της περιοχής μας, μας γεμίσουν σιγουριά, αισιοδοξία, αλλά και όρεξη για δημιουργία και άριστα αποτελέσματα.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να δημιουργήσουμε!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey