Λάμψη και Ποιότητα στις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας!!!

27/02/2014 - 20:04

Η βάφτιση και ο γάμος είναι ευλογία και όμορφες εμπειρίες που όλοι θα πρέπει να ζήσουν στη ζωή τους, αλλά χωρίς να χρειαστεί μια μικρή περιουσία για την πραγματοποίησή τους.

Η βάφτιση και ο γάμος είναι ευλογία και όμορφες εμπειρίες που όλοι θα πρέπει να ζήσουν στη ζωή τους, αλλά χωρίς να χρειαστεί μια μικρή περιουσία για την πραγματοποίησή τους.

Η κ. Μυρτώ Φωτίου ιδιοκτήτρια του καταστήματος «Κόσμημα ΦΩΤΙΟΥ», με διαρκή σεμινάρια κάθε χρόνο, είναι πανέτοιμη να σας οδηγήσει στις νέες τάσεις της χρονιάς και να τις κάνει να προσαρμοστούν στην κάθε νύφη, για να επιλέξει το νυφικό που πραγματικά θα την απογειώσει!

Έπειτα η ίδια φροντίζει να εναρμονίσει όλες τις λεπτομέρειες του γάμου σας, από τα παρανυφάκια και τα αξεσουάρ μέχρι τα δισκοπότηρα, τις λαμπάδες και τα στέφανα, όλα στην καλύτερη ποιότητα και στις καλύτερες τιμές.

Όπως υποστηρίζει η κ. Φωτίου, από τότε που ξεκίνησε, δε βλέπει το γάμο και τη βάφτιση μόνο ως μέρος της δουλειάς της, αλλά προσφέρει πάντα ποιότητα και πολυτέλεια, που αρμόζει σε αυτές τις μοναδικές στιγμές, δίνοντας τη δυνατότητα όλοι να μπορούν να τις απολαύσουν.

Το άριστο αποτέλεσμα επιστεγάζεται από τον εξωτερικό στολισμό της εκκλησίας που αναλαμβάνει η ίδια, με μεράκι και πάθος, δίνοντας την πινελιά που χρειάζεται και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αλλά και στη βάφτιση, η κ. Φωτίου, η πλέον καταξιωμένη στο χώρο, δημιουργεί θεματικές, χειροποίητες βαφτίσεις σε κάθε θέμα που ονειρεύεστε, από 250 ευρώ κομπλέ. Σας δίνει τη δυνατότητα η πρώτη εμφάνιση του μικρού πρίγκιπα ή της μικρής πριγκίπισσάς σας να είναι μοναδική και εντυπωσιακή.

Στο κατάστημα θα βρείτε, ακόμη, επώνυμες θεματικές βαπτίσεις, όπως Dolce Bambini, Disney, MiChiamo, MakisTselios και άλλες πολλές, σε καταπληκτικές τιμές, αλλά και τη μεγαλύτερη και πληρέστερη συλλογή από μπομπονιέρες και προσκλητήρια, που σας παρέχεται σε μικρότερο κόστος ακόμα και από το να τα φτιάχνατε μόνοι σας!!!

Επίσης στο «Κόσμημα ΦΩΤΙΟΥ» θα βρείτε χειροποίητους σταυρούς αποκλειστικά από ελληνικά εργαστήρια, σε ειδικές τιμές, καθώς και βέρες, σετ, εικόνες, είδη δώρων, ρολόγια, για να επιλέξετε το δώρο κουμπάρου και όχι μόνο.

Και φυσικά, τους φημισμένους πλούσιους εξωτερικούς στολισμούς στο θέμα της βάφτισης, που ολοκληρώνουν τη μαγεία του ντεμπούτου της πρώτης επίσημης εμφάνισης του μωρού σας!

Μια επίσκεψη στο κατάστημα Φωτίου και το Όνειρο ξεκινά με Ποιότητα, Πολυτέλεια και απίθανα Δώρα που σας προσφέρει το κατάστημα με κάθε αγορά σας!!!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey