Έξυπνες προτάσεις για να «ντύσετε» γλυκά το μυστήριό σας

27/02/2014 - 19:40

Πλησιάζει ο καιρός που θα ξεκινήσετε την κοινή ζωή με τον άνθρωπό σας. Μέσα σε όλο τον αναβρασμό που επικρατεί, πού να βρεθεί ο χρόνος να σκεφτείτε για τα κεράσματα μετά το μυστήριο, αλλά και για τη γαμήλια τούρτα. 

Γάμος:

Πλησιάζει ο καιρός που θα ξεκινήσετε την κοινή ζωή με τον άνθρωπό σας. Μέσα σε όλο τον αναβρασμό που επικρατεί, πού να βρεθεί ο χρόνος να σκεφτείτε για τα κεράσματα μετά το μυστήριο, αλλά και για τη γαμήλια τούρτα. Είναι φυσικό να μη δίνετε την προσοχή που απαιτείται στα ζαχαροπλαστεία, παρ’ όλο που είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό και απαραίτητο.

Αυτή είναι η δουλειά μας!!! Να σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια για το τι θα επιλέξετε για τη μοναδική στιγμή της ζωή σας!

Οι γεύσεις και οι διαφορετικοί συνδυασμοί στις γαμήλιες τούρτες είναι άπειρες. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε γεύση θέλετε. Επειδή συνήθως οι καλεσμένοι είναι αρκετοί, σας συνιστούμε να επιλέξετε μια κλασσική γεύση τούρτας, ώστε να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι.

Τα κεράσματα στην εκκλησία σάς προτείνουμε να είναι σε ποτηράκια, ώστε οι καλεσμένοι σας να τα γευτούν με ευχαρίστηση και να μη λερώνονται. Μερικά από αυτά είναι μιλφέιγ, εκμέκ, πανακότα με ζελέ, μικρά μαρεγκάκια, αμυγδαλωτά σε σχήμα καρδιάς, ροδίνια και πολλά άλλα!

Ένας πρωτότυπος τρόπος για τα γλυκά της δεξίωσης είναι ατομικά κεράσματα (μικρές πάστες), ώστε η γαμήλια τούρτα σας να γίνει «ψεύτικη» και να μπορείτε να διαλέξετε ό,τι σχέδιο θέλετε και όσους ορόφους θέλετε!

Βάφτιση:

Αλήθεια, πόσος καιρός πέρασε από τη στιγμή που ακούσατε το πρώτο κλάμα του μωρού σας; Έφτασε λοιπόν η ώρα για το όνομα αυτού. Θα σας προτείνουμε τις πιο οικονομικές και παράλληλα ποιοτικές λύσεις, για μια ονειρεμένη βάφτιση.

Εκλεράκια, παστάκια, ταρτάκια, προφιτερόλ είναι μερικά από τα κλασσικά γλυκά, cupcakes, cake pops, μπισκότα, σφηνάκια με διάφορες γεύσεις είναι μερικά από τα μοντέρνα κεράσματα που θα ξετρελάνουν τους καλεσμένους σας!

Τέλος, μη διστάσετε να μιλήσετε με το ζαχαροπλάστη σας ώστε μαζί του να δημιουργήσετε τη δεξίωση των ονείρων σας!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey