Aποκλειστικός αντιπρόσωπος των «Snacks του Ευτύχη» και των προϊόντων Amphoreus

Εγκαίνια στο «Tatyana’s Shop»

06/02/2014 - 16:50

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος στη Λέσβο των «Snacks του Ευτύχη» και της Αmphoreus που εμπορεύεται μέλι και ελαιόλαδο, είναι το κατάστημα «Τatyana's Shop» που λειτουργεί από τον περασμένο Οκτώβριο στην οδό Χίου 3. 

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος στη Λέσβο των «Snacks του Ευτύχη» και της Αmphoreus που εμπορεύεται μέλι και ελαιόλαδο, είναι το κατάστημα «Τatyana's Shop» που λειτουργεί από τον περασμένο Οκτώβριο στην οδό Χίου 3.

Μάλιστα, ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των συγκεκριμένων προϊόντων, οι υπεύθυνοι μπορούν να τα διαθέσουν και σε άλλους καταστηματάρχες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 6:00 το απόγευμα, θα γίνουν τα εγκαίνια του καταστήματος, στα οποία θα παρευρεθεί και ο Ευτύχης Μπλέτσας για να παρουσιάσει τα «Snacks του Ευτύχη», που είναι μπάρες ενέργειας με αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά και χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Εκτός όμως από αυτά τα είδη, υπάρχουν και άλλα προϊόντα, προϊόντα τυποποιημένα από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και τη Ρωσία. Πρόκειται για κρασιά, αλλαντικά, ξηρές τροφές, τουρσιά, πατέ, σοκολάτες, καφέδες, γλυκά κ.ά..

Στο «Tatyana's Shop» μπορεί ακόμη να προμηθευτεί κανείς είδη καπνού, ελληνικό και ξένο Τύπο, είδη δώρων, σχολικά, τουριστικά είδη, αξεσουάρ, μπιζού, ποτά, ψιλικά, χαρτικά κι άλλα είδη καθημερινής χρήσης. Σύμφωνα με τους υπευθύνους, αξίζει κάποιος να επισκεφτεί το κατάστημά τους γιατί θα βρει προϊόντα που δύσκολα θα συναντήσει σε άλλο κατάστημα του νησιού και επειδή οι τιμές τους είναι προσιτές.

Το μαγαζί είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως και Πέμπτη από τις 7:00 το πρωί έως τις 12:00 το βράδυ, ενώ την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή είναι από τις 7:00 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος αναλαμβάνουν να φέρουν στην πόρτα σας τα προϊόντα που επιθυμείτε, αρκεί πρώτα να τηλεφωνήσετε στο 22511 01454 ή στο 6983-819936.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey