Στο ηλεκτρολογείο οχημάτων του Μανώλη Σκουλικάρη

Όλες οι λύσεις για τα ηλεκτρολογικά των οχημάτων σας

23/01/2014 - 15:49

Το ειδικευμένο προσωπικό, η 24ωρη εξυπηρέτηση, η ανεύρεση λύσης στο ηλεκτρολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το όχημά σας προσαρμοσμένη στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες, είναι οι λόγοι που σας οδηγούν στο ηλεκτρολογείο οχημάτων του Μανώλη Σκουλικάρη.

Το ειδικευμένο προσωπικό, η 24ωρη εξυπηρέτηση, η ανεύρεση λύσης στο ηλεκτρολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το όχημά σας προσαρμοσμένη στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες, είναι οι λόγοι που σας οδηγούν στο ηλεκτρολογείο οχημάτων του Μανώλη Σκουλικάρη.

Στο κατάστημα που ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από ενάμιση χρόνο, περίπου, και που βρίσκεται στη Ζωοδόχου Πηγής 163, μπορείτε να μετατρέψετε όλα τα φώτα του οχήματός σας σε LED, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Το προσωπικό αναλαμβάνει υπεύθυνα να επιδιορθώσει ηλεκτρολογικά συστήματα αυτοκινήτων όλων των εταιρειών, όπως επίσης μηχανές, παπιά, σκούτερ, φορτηγά, ψυκτικούς θαλάμους, λεωφορεία και σκάφη.

Παράλληλα, στο κατάστημα γίνεται ηλεκτρονική διάγνωση σε όλους τους τύπους οχημάτων.
Για την επιδιόρθωση της βλάβης, προσφέρονται πολλές επιλογές, προσαρμοσμένες στην τσέπη του κάθε καταναλωτή.

Έτσι, λοιπόν, επιλέγονται εργοστασιακά προϊόντα, ανταλλακτικά after market, μεταχειρισμένα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα «πατέντας» για να επισκευαστεί το όχημα με ακόμη μικρότερο κόστος.

Προϊόντα που θα βρείτε στο κατάστημα είναι μπαταρίες, αισθητήρες παρκαρίσματος, φώτα ξένου (xenon), υλικά συναρμολόγησης, υαλοκαθαριστήρες, κεραίες. Μπορείτε να προμηθευτείτε, ακόμη, συναγερμούς, ό,τι έχει να κάνει με εικόνα και ήχο, όργανα ενδείξεων, carbon, κεντρικό κλείδωμα στάθμευσης.

Η επιχείρηση διαθέτει και ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.skoulikaris.gr/, μέσω της οποίας ο καταναλωτής μπορεί να βρει και να παραγγείλει ανταλλακτικά που χρειάζεται για το όχημά του.

Οι υπεύθυνοι παραλαμβάνουν και παραδίδουν το όχημά σας στο σπίτι ή το χώρο που εργάζεστε. Ακόμη, δίνονται γραπτές εγγυήσεις σε όλες τις εργασίες που γίνονται και προσφέρεται 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση για τους επαγγελματίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 22510 21640 και 6982-377015, ή να στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey