Εμπιστευτείτε το catering «Ελαΐτης»

Για να μείνει αξέχαστη η εκδήλωσή σας

23/01/2014 - 15:45

Το catering «Ελαΐτης» αποτελεί μία καινούργια συνεργασία στο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων, με τους υπευθύνους τού «Oxygen Park», του κτήματος «Zαΐρα», των καφετεριών «Living Room» και «Monkey».

Το catering «Ελαΐτης» αποτελεί μία καινούργια συνεργασία στο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων, με τους υπευθύνους τού «Oxygen Park», του κτήματος «Zαΐρα», των καφετεριών «Living Room» και «Monkey», καθώς και σεφ με εμπειρία χρόνων, να ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εκάστοτε καταναλωτή, ανάλογα με την οικονομική του δυνατότητα.

Οι υπεύθυνοι του «Ελαΐτης» αναλαμβάνουν και την πιο μικρή λεπτομέρεια που αφορά στην εκδήλωσή σας. Αν, για παράδειγμα, πρόκειται για το γάμο σας, οι υπεύθυνοι θα φροντίσουν αναλόγως των δικών σας απαιτήσεων να βρουν τον κατάλληλο χώρο και να τον διαμορφώσουν.

Θα τον στολίσουν, θα σας προτείνουν το μενού με πιάτα φτιαγμένα από τους καλύτερους σεφ προσαρμοσμένα στο δικό σας γούστο και θα αναλάβουν μέχρι και τη φωτογράφιση.

Θα φροντίσουν να φέρουν εις πέρας και την παραμικρή λεπτομέρεια προκειμένου το τραπέζι του γάμου σας να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους.

Βέβαια, υπάρχει η δυνατότητα να γίνει η εκδήλωση και στο δικό σας χώρο, είτε πρόκειται για το γλέντι του γάμου σας, είτε για τα βαφτίσια του παιδιού σας, είτε για κάποια άλλη γιορτή, προκειμένου να περιοριστεί το κόστος. Ο χώρος σας θα διαμορφωθεί έτσι ώστε να είναι κατάλληλος για να υποδεχθεί τους καλεσμένους σας.

Εκτός από τις εκδηλώσεις για μεγάλους, το catering αναλαμβάνει εκδηλώσεις και για μικρούς, κάθε είδους παιδικό πάρτυ. Και στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής θα επιλέξει το χώρο, αν δηλαδή θα είναι ο δικός του ή κάπου αλλού, ανάλογα με τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει.

Οι υπεύθυνοι του «Eλαΐτης» θα φροντίσουν έτσι ώστε να χορτάσουν από μεζεδάκια και λιχουδιές και να διασκεδάσουν απασχολώντας τα.

Αν λοιπόν πρόκειται να κάνετε το τραπέζι του γάμου σας ή κάποια άλλη εκδήλωση, δεν έχετε παρά να τηλεφωνήσετε στο 22510 26607 για ακόμη περισσότερες πληροφορίες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey