Ένα ψητοπωλείο διαφορετικό από τα άλλα

«Meating» απ’ όλα!

09/01/2014 - 16:28

Με στόχο να ανέβουν ένα σκαλοπάτι ακόμη στο χώρο της εστίασης, οι υπεύθυνοι του «Πίτα Μάκης» και του «Mezzo» δημιούργησαν το «Μeating», ένα νέο ψητοπωλείο στην προκυμαία Μυτιλήνης. Απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, έχοντας πάντα τιμές πολύ ανταγωνιστικές.

Με στόχο να ανέβουν ένα σκαλοπάτι ακόμη στο χώρο της εστίασης, οι υπεύθυνοι του «Πίτα Μάκης» και του «Mezzo» δημιούργησαν το «Μeating», ένα νέο ψητοπωλείο στην προκυμαία Μυτιλήνης. Απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, έχοντας πάντα τιμές πολύ ανταγωνιστικές.

Σε ένα αρκετά μεγάλο και φιλόξενο χώρο, μπορείτε να γευτείτε ό,τι τραβά η όρεξή σας, από πίτες και καλαμάκια μέχρι πιάτα ημέρας και γλυκά. Να σημειωθεί δε ότι όλα τα κρέατα και τα κοτόπουλα είναι φρέσκα και πιστοποιημένης ποιότητας. Μάλιστα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι κόβονται και παρασκευάζονται στο κατάστημα με στόχο την εξασφάλιση της ποιότητας σε όφελος των πελατών.

Να σημειώσουμε ακόμα ότι το ελαιόλαδο παράγεται σε κτήματα ιδιοκτητών της επιχείρησης, ενώ βάρος δίνεται στην προμήθεια ντόπιων και ελληνικών προϊόντων, προκειμένου να στηριχθεί η τοπική αλλά και η εγχώρια οικονομία.



Προτείνουμε…
Όσοι επισκεφθούν το κατάστημα που βρίσκεται στην Κουντουριώτη 49, αξίζει να γευτούν τη ζεστή σαλάτα Meating με φρέσκα μανιτάρια, τα γεμιστά μανιτάρια, το χορταστικό double burger ή το Meating burger, ή τις κλασσικές τυλιχτές πίτες με την ποιότητα και την εμπειρία τού «Πίτα Μάκης». Ακόμη ο καταναλωτής μπορεί να δοκιμάσει γλυκά όπως σοκολατόπιτα, σουφλέ σοκολάτας, τιραμισού, τσηζ κέικ, όλα χειροποίητα φέροντα την «υπογραφή» τού Mezzo.

Σημειώνεται ότι όσοι βρεθούν στο νέο αυτό μαγαζί που άνοιξε τις πόρτες του στις 23 Δεκεμβρίου, μπορούν εκτός από τα πιάτα που περιλαμβάνονται στο μενού, να ρωτήσουν και για τα πιάτα ημέρας. Το «Meating» δεν είναι ένα κλασσικό σουβλατζίδικο, αφού σε αυτό θα δοκιμάσετε και γεύσεις που ξεφεύγουν από εκείνες του κλασσικού ψητοπωλείου, ενώ μπορείτε να απολαύσετε με τους φίλους σας και το καφεδάκι σας, περνώντας ευχάριστα την ώρα σας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο χώρος διατίθεται και για εκδηλώσεις.

Το κατάστημα είναι ανοιχτό από τη 1 το μεσημέρι έως τις πρώτες πρωινές ώρες και με ένα τηλεφώνημά σας αναλαμβάνει να φέρει στο χώρο σας ό,τι τραβά η όρεξή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 22510 20001 και το 22510 20028.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey