Για το σπίτι και την επιχείρησή σας

Τα πάντα στην «Σ. Καραντώνης & ΣΙΑ Ο.Ε.»

09/01/2014 - 16:25

Στο πολυκατάστημα «Σ. Καραντώνης & ΣΙΑ Ο.Ε.», μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από υλικά οικοδομών μέχρι ηλεκτρικές συσκευές για τον εξοπλισμό του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Στη συγκεκριμένη επιχείρηση, υπάρχουν περισσότερα από 25.000 προϊόντα άριστης ποιότητας, που θα βρείτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στο πολυκατάστημα «Σ. Καραντώνης & ΣΙΑ Ο.Ε.», μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από υλικά οικοδομών μέχρι ηλεκτρικές συσκευές για τον εξοπλισμό του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Στη συγκεκριμένη επιχείρηση, υπάρχουν περισσότερα από 25.000 προϊόντα άριστης ποιότητας, που θα βρείτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το κατάστημα «Σ. Καραντώνης & ΣΙΑ Ο.Ε.» βρίσκεται στην περιοχή της βόρειας Λέσβου και πιο συγκεκριμένα στην Πέτρα, και δραστηριοποιείται στο χώρο της οικοδομής και του οικιακού εξοπλισμού από το 1999. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο πολυκατάστημα, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από εκείνα των μεγάλων πόλεων. Να σημειωθεί ότι το νέο κατάστημα στεγάζεται σε νέες ιδιόκτητες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις από το 2009.

Σε ένα χώρο 1.200 τετραγωνικών, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη που αφορά στο σπίτι ή την οικοδομή. Ειδικότερα, μπορείτε να προμηθευτείτε χρώματα, ηλεκτρολογικό υλικό, είδη υγιεινής, υδραυλικά, υλικά οικοδομών, εργαλεία, τα πάντα για τον κλιματισμό και τη θέρμανση, οικιακό εξοπλισμό και ηλεκτρικές συσκευές.

Συνεργάτες
Να αναφέρουμε εδώ ότι η επιχείρηση είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος κορυφαίων επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους. Γι’ αυτόν το λόγο είναι σε θέση να παρέχει στον πελάτη υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με την εγγύηση των μεγαλύτερων κατασκευαστών.

Επίσης το κατάστημα «Σ. Καραντώνης & ΣΙΑ Ο.Ε.» είναι επίσημος συνεργάτης της αλυσίδας ηλεκτρικών συσκευών Go Electric. Μέσω του ομίλου, η επιχείρηση συνεργάζεται με τους κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρικών συσκευών, παρέχοντας έτσι στους πελάτες της ολοκληρωμένες προτάσεις για τον εξοπλισμό του σπιτιού ή της επιχείρησης, ενώ μπορείτε να επιλέξετε και είδη υγιεινής και πλακάκια από τη μεγάλη έκθεση που φιλοξενείται στο χώρο.

Συνεργάζεται επίσης αποκλειστικά με την Interplast, για εγκαταστάσεις ενδοδαπέδιας θέρμανσης, αντλιών θερμότητας και γενικά λύσεων ψύξης/θέρμανσης για μέγιστη οικονομία κι υψηλή απόδοση. Σε περίπτωση που της ανατεθεί το έργο της εγκατάστασης, η εταιρεία αναλαμβάνει να εκπονήσει δωρεάν τη μελέτη εγκατάστασης και ενεργειακής απόδοσης. Ακόμη, υπάρχουν ολοκληρωμένες προτάσεις και προσφορές για επιχειρήσεις ενταγμένες σε προγράμματα ΕΣΠΑ. Επισημαίνεται ότι δίνεται η δυνατότητα οι πελάτες να ενταχθούν σε χρηματοοικονομικό πρόγραμμα άτοκων δόσεων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά καιρούς πραγματοποιούνται εντός του χώρου του καταστήματος επιμορφωτικά σεμινάρια από εταιρείες, όπως οι Vivechrom, Durostick, Interplast υδραυλικά, General Electric ηλεκτρολογικά κ.λπ., προς πελάτες και επιχειρηματίες, καθώς και στο προσωπικό.

Σε λίγο διάστημα, οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους και ηλεκτρονικώς, μέσω της ιστοσελίδας www.e-karantonis.gr/.

Τέλος, για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 22530 42100.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey