Κρεοπωλείο «Αγρόκτημα Γιαλούρη» με κρέατα επιλεγμένων παραγωγών

Και με δικά του κρέατα…

19/12/2013 - 16:08

Η άψογη εξυπηρέτηση, τα ντόπια προϊόντα και τα προϊόντα παραγωγής, η καθαριότητα, οι προσιτές τιμές και η ποιότητα είναι οι λόγοι που θα οδηγήσουν τα βήματά σας στο «Αγρόκτημα Γιαλούρη» και πιο συγκεκριμένα στο κρεοπωλείο που βρίσκεται στην οδό Γ. Βοστάνη 27.

Η άψογη εξυπηρέτηση, τα ντόπια προϊόντα και τα προϊόντα παραγωγής, η καθαριότητα, οι προσιτές τιμές και η ποιότητα είναι οι λόγοι που θα οδηγήσουν τα βήματά σας στο «Αγρόκτημα Γιαλούρη» και πιο συγκεκριμένα στο κρεοπωλείο που βρίσκεται στην οδό Γ. Βοστάνη 27.

Στο κρεοπωλείο μπορεί να βρει κανείς ό,τι τραβά η όρεξή του από κρεατικά, μοσχάρι, χοιρινό, αρνάκι γάλακτος, κατσικάκι, ντόπια κοτόπουλα και κόκορες, λουκάνικα. Όσο για τους πιο απαιτητικούς, μπορούν να προμηθευτούν ρολό κοτόπουλο ή χοιρινό ή μοσχάρι, μπιφτέκια, σουβλάκια, παστουρμά, σουτζούκι, καθώς και τυροκομικά προϊόντα.

Σημειώνεται ότι τα περισσότερα κρεατικά προέρχονται από ζώα για την εκτροφή των οποίων φροντίζουν οι υπεύθυνοι του καταστήματος, ενώ κρέας προμηθεύεται το «Αγρόκτημα Γιαλούρη» από επιλεγμένους παραγωγούς του νησιού. Αφετηρία για τη δημιουργία του αγροκτήματος ήταν η εξασφάλιση της υγιεινής διατροφής με την παραγωγή ποιοτικού και υγιεινού κρέατος, απολύτως ασφαλούς για τον καταναλωτή, όπως και η εξασφάλιση των καλύτερων συνθηκών διαβίωσης για τα ζώα που εκτρέφονται, από μοσχάρια και χοίρους μέχρι κοτόπουλα. Πράγμα που συνεπάγεται διπλό όφελος για τον καταναλωτή, καθώς μπορεί να αγοράσει ποιοτικά προϊόντα σε καλές τιμές.Και ιδιαίτερα…
Τα κρέατα αυτά έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί ο καταναλωτής από το «Αγρόκτημα Γιαλούρη». Μάλιστα αυτό που θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσει κάποιος που θα επισκεφτεί για πρώτη φορά το κρεοπωλείο, είναι μοσχαρίσιο κρέας του είδους Blonde d’ Aquitaine. Το συγκεκριμένο είδος, που εκτρέφεται στο αγρόκτημα, είναι γνωστό για την ελάχιστη περιεκτικότητα του κρέατός του σε λίπος και το μαλακό κρέας με τη λεπτή γεύση.

Μάλιστα για εσάς που δεν προλαβαίνετε ή δεν μπορείτε να πάτε μέχρι το κρεοπωλείο που βρίσκεται στο κτήριο όπου στεγαζόταν παλαιότερα η Αστυνομία, δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 6970-143407 και να δώσετε την παραγγελία σας για να έρθει στην πόρτα σας.

Αν, από την άλλη, θέλετε να βλέπετε τι αγοράζετε, δεν έχετε παρά να πάτε έως το νούμερο 27 τής Γ. Βοστάνη, για να διαπιστώσετε ότι σημαντική προσοχή δίνεται και στην καθαριότητα και τους κανόνες υγιεινής, που αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey