Για ψώνια και διασκέδαση

Ως την αγορά της Καλλονής

13/12/2013 - 20:14

Μια βόλτα ως την Καλλονή και θα διαπιστώσετε ότι δε λείπει τίποτα από την αγορά της. Στα καταστήματά της θα βρείτε ποιοτικά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές, ενώ δε λείπουν και τα μαγαζιά όπου θα βγείτε για να διασκεδάσετε και να περάσετε λίγες ώρες διασκέδασης, οι οποίες επιβάλλονται τώρα τις γιορτές.

Μια βόλτα ως την Καλλονή και θα διαπιστώσετε ότι δε λείπει τίποτα από την αγορά της. Στα καταστήματά της θα βρείτε ποιοτικά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές, ενώ δε λείπουν και τα μαγαζιά όπου θα βγείτε για να διασκεδάσετε και να περάσετε λίγες ώρες διασκέδασης, οι οποίες επιβάλλονται τώρα τις γιορτές.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλονής προτείνει καταστήματα απ’ όπου μπορείτε να αγοράσετε διάφορα είδη που θα θελήσετε να αποκτήσετε αυτές τις γιορτές, καθώς και κέντρα διασκέδασης, εστιατόρια και ταβέρνες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή.

Παπούτσια εξαιρετικής ποιότητας, γυναικεία και ανδρικά, μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα «Φετίχ», «Leather» και «Αnn- Marie» και για ρούχα μπορείτε να πάτε στο «Ρrive», στο «Trendy», στο «ΜDS» , στο «Κοράλλι». Για τους μικρούς σας φίλους μπορείτε να επιλέξετε ρούχα και παπούτσια από τα καταστήματα «Ουράνιο τόξο», «Ήρα», «MDS Junior» και «Λούνα παρκ». Αθλητικά είδη μπορείτε να προμηθευτείτε από το «Sport Line», ενώ για αξεσουάρ μπορείτε να πάτε στα καταστήματα  «Αίγλη» και «Αγγελική». Αν θέλετε να αγοράσετε εσώρουχα, μπορείτε να επισκεφτείτε τα καταστήματα «Νιόβη» και «Body Style». Στα κοσμηματοπωλεία «Καlloni Gold» και «Πέτρος Πολίτης» μπορείτε να επιλέξετε κάποιο κόσμημα, το οποίο θέλετε να προσφέρετε στην αγαπημένη ή τον αγαπημένο σας, ενώ στο κατάστημα της Κέλυ Βουγιούκα θα βρείτε τα οπτικά της επιλογής σας.

Λουλούδια για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας θα βρείτε στο «Νew Garden» και γλυκά για να τους γλυκάνετε στα ζαχαροπλαστεία «Στράτος», «Νεφέλη» και «Το σπίτι του γλυκού». Αν θέλετε κρασί ή ποτά για το εορταστικό τραπέζι, μπορείτε να πάτε στην κάβα «Αγγελής» στην Αρίσβη Καλλονής. Φρούτα και λαχανικά μπορείτε να αγοράσετε από την επιχείρηση των αδερφών Πολύζου, καθώς και από τα καταστήματα του Άρη Καζαμία, του Νίκου Γεωργαντά και του Λεωνίδα Αγγελόπουλου. Όσον αφορά στα κρέατα, που είναι απαραίτητα για το εορταστικό σας τραπέζι, μπορείτε να πάτε στα κρεοπωλεία «Αφοί Γουδέλλη Ο.Ε.», «Πάρης Αλεξανδρής», ενώ στο σούπερ μάρκετ «Σελάχας Ε. & ΣΙΑ Ο.Ε.», εκτός από κρέατα, θα βρείτε ό,τι τραβά η όρεξή σας. Τα πάντα για το σπίτι θα βρείτε στου Δουκάκαρου, ενώ στο «Βazaar family» υπάρχουν εποχικά είδη και είδη σπιτιού.

Αν αυτή τη χρονιά θέλετε να ανανεώσετε τα έπιπλα του σπιτιού σας ή να συμπληρώσετε στον «εξοπλισμό» του, κάτι που του λείπει, μπορείτε να πάτε στα καταστήματα «Χαλκοδαίμων» ή «Αφοί Χαρίτου». Σε περίπτωση που θέλετε να προμηθευτείτε ηλεκτρικές συσκευές, μπορείτε να πάτε στα καταστήματα «Best Electric», «Electro Cosmos», «Electronet Προδρόμου», ενώ για κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ μπορείτε να πάτε στο κατάστημα «Cool Net», «Γερμανός» και «Wind».

Για διασκέδαση

Στο «Centro», στο «Vinil», στο «Art Cinema», στο «Remezzo» μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας αλλά και το ποτό σας πιο αργά το βράδυ. Οι καλοφαγάδες μπορούν να πάνε στην ταβέρνα «Τρύφων» στην Καλλονή, στο «Χάνι» ή στον «Παράδεισο» στη Φίλια, στην «Πριγκηπέσα» στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στην Καλλονή, ενώ στη Σκάλα Καλλονής ιδανικές επιλογές για καλό φαγητό είναι η ταβέρνα «Μίμης», «Κώστας», «Διόνυσος» και «Αμβροσία». Μάλιστα αυτές τις ημέρες των γιορτών οργανώνονται χοροεσπερίδες στα ξενοδοχεία «Καlloni 2» και «Πασιφάη».

Ευχές για το νέο έτος

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλονής, με αφορμή τις μέρες γιορτής και αγάπης που έρχονται, εύχεται στα μέλη του αλλά και σε όλους τους Λέσβιους, Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά και πάνω απ' όλα χρόνια γεμάτα υγεία και αισιοδοξία. Η χρόνια που πέρασε ήταν αρκετά δύσκολη για τους εμπόρους σε σχέση με τα έτη που προηγήθηκαν, λόγω της οικονομικής κρίσης, που είχε άμεσες επιπτώσεις στην τοπική οικονομία και κατ' επέκταση στον κλάδο μας. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Χρήστος Γώγος, σε δήλωσή του είπε: «Εύχομαι το 2013 να είναι η τελευταία δύσκολη χρονιά για τους εμπόρους αλλά και όλο τον κόσμο. Εύχομαι η αγορά να κινηθεί τις γιορτές και να γίνουν πράξη οι υποσχέσεις των κυβερνώντων, σύμφωνα με τις οποίες θα δοθεί το υπόλοιπο των επιδοτήσεων στους αγρότες. Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι εκείνοι είναι που στηρίζουν την αγορά του νησιού μας.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επισημάνω ότι οι έμποροι πλέον δεν παλεύουν για το κέρδος αλλά για την επιβίωση για να μπορέσουν να σταθούν όρθιοι». Ενώ ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Χρυσίδης, είπε: «Σε κάθε περίπτωση η λεσβιακή αγορά θα συνεχίσει τον αγώνα της για επιβίωση.

Η αγορά έχει φτάσει στον πάτο και από δω και πέρα, σύμφωνα με τα στατιστικά της συνομοσπονδίας μας, σταθεροποιήθηκε η πτώση και από τη νέα χρονιά σταδιακά θα αρχίσει η ανάκαμψη. Είναι ένα μήνυμα αισιόδοξο και μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε. Ευελπιστώ ότι σύντομα όλοι οι Έλληνες, έμποροι και καταναλωτές, θα μπορέσουμε να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και καλύτερους οικονομικούς όρους».

Πηγή: View Χριστούγεννα

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey