Αγνά, ντόπια και ποιοτικά προϊόντα

Στου «Παύλου» για κρεατικά

12/12/2013 - 15:56

Η ποιότητα των προϊόντων, η άψογη εξυπηρέτηση, οι προσιτές τιμές και η έμφαση στην καθαριότητα αποτελούν τις βασικές αιτίες που το κρεοπωλείο «Ο Παύλος», έχει συνεχώς αυξανόμενο αριθμό σταθερών πελατών.

Η ποιότητα των προϊόντων, η άψογη εξυπηρέτηση, οι προσιτές τιμές και η έμφαση στην καθαριότητα αποτελούν τις βασικές αιτίες που το κρεοπωλείο «Ο Παύλος», έχει συνεχώς αυξανόμενο αριθμό σταθερών πελατών.

Μυημένος στο συγκεκριμένο χώρο από νεαρή κιόλας ηλικία, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Παύλος Μανάβης, με εμπειρία 25 και πλέον ετών μπορεί να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Το κρεοπωλείο στην Κυδωνιών 47 ξεκίνησε λειτουργεί από το 2009 και έκτοτε έχει καταφέρει να κερδίσει σημαντικό αριθμό καταναλωτών. Σε αυτό μπορεί να βρει κανείς αγνά κρεατικά από παραγωγούς της Λέσβου, σε πολύ καλές τιμές. Στόχος είναι κυρίως η στήριξη κατά προτεραιότητα της ντόπιας αγοράς και των κτηνοτρόφων του νησιού.

Αυτό που δε θα πρέπει να παραλείψει κανείς να δοκιμάσει και για το οποίο φημίζεται, μεταξύ άλλων, το κρεοπωλείο «Ο Παύλος», είναι το μοσχάρι Στύψης. Ιδανική επιλογή είναι και το λουκάνικο που φτιάχνεται στη συγκεκριμένη επιχείρηση, για την ξεχωριστή του γεύση η οποία βασίζεται στη συνταγή που ακολουθεί πιστά ο κ. Μανάβης.

Έμφαση δίνεται και στην καθαριότητα, η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για το συγκεκριμένο επάγγελμα, όπου πρέπει να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής αν μη τι άλλο για την ασφάλεια των καταναλωτών.

Για όλους όσοι δεν μπορούν να πάνε ως το κρεοπωλείο, δεν έχουν παρά να καλέσουν στο 22510 21778 και να δώσουν την παραγγελία τους, αφού υπάρχει η δυνατότητα διανομής κρεάτων. Με το φορτηγό ψυγείο που διαθέτει η επιχείρηση, μπορεί να έρθει στην πόρτα σας χωρίς να χρειαστεί να χάσετε χρόνο.

Αν πάλι είστε από εκείνους που θέλουν να ελέγχουν τι αγοράζουν, ειδικά αν πρόκειται να πάρουν κάτι για πρώτη φορά από ένα άλλο μαγαζί, μια βόλτα ως το Συνοικισμό και συγκεκριμένα στην οδό Κυδωνιών 47, αρκεί για να σας πείσει ότι έχετε κάνει μια σωστή επιλογή.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey