Ξεχωριστός τόπος συνάντησης, «γεννημένος» από την αγάπη για το βιβλίο

«Book and Art», στην οδό Κομνηνάκη

05/12/2013 - 15:41

Πριν από λίγες μέρες έκανε την εμφάνισή του στην πόλη μας, στην οδό Κομνηνάκη 5, ένα νέο βιβλιοπωλείο, το «Book and Art». Ένας χώρος που δημιουργήθηκε από τους ιδιοκτήτες του εξ αιτίας της αγάπης που τρέφουν οι ίδιοι για το βιβλίο.

Πριν από λίγες μέρες έκανε την εμφάνισή του στην πόλη μας, στην οδό Κομνηνάκη 5, ένα νέο βιβλιοπωλείο, το «Book and Art». Ένας χώρος που δημιουργήθηκε από τους ιδιοκτήτες του εξ αιτίας της αγάπης που τρέφουν οι ίδιοι για το βιβλίο.
 
Στο «Book and Art» θα βρείτε βιβλία για όλα τα γούστα, ενώ μπορείτε και να παραγγείλετε εκδόσεις που δύσκολα θα βρείτε αλλού.

Το βλέμμα σας θα κεντρίσει η «μαγική παιδική γωνιά», όπως έχει χαρακτηριστεί από τους ιδιοκτήτες της, η οποία είναι γεμάτη από τα καλύτερα παιδικά βιβλία. Μάλιστα για εσάς που δε θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, αλλά αγαπάτε το βιβλίο, θα πρέπει να πούμε ότι στο κατάστημα υπάρχει μία ολόκληρη σειρά με bazaar βιβλία, που ξεκινούν από τα τρία μόλις ευρώ.

Ένας άλλος τομέας στον οποίο έχει δοθεί μεγάλη έμφαση, είναι το καλό, κλασικό, εκπαιδευτικό παιχνίδι. Στο «Book and Art» θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από επιλεγμένα ξύλινα παιχνίδια που θυμίζουν άλλες εποχές και που παραμένουν μέσα στο πέρασμα του χρόνου διαχρονικά και αγαπημένα σε μικρούς και μεγάλους. Όπως επισημαίνει η Βάλια Μπαρμπατιώτη, «έχουμε επιλέξει με πολλή αγάπη και μεράκι από τις καλύτερες εταιρείες, από κάθε γωνιά του κόσμου παιχνίδια, που ανοίγουν ένα μαγικό παράθυρο στη φαντασία και στην ευρηματικότητα κάθε παιδιού».

Στο χώρο εναρμονίζεται το μοντέρνο στυλ με τη κλασσική φινέτσα που αρμόζει σε ένα βιβλιοπωλείο. Το κατάστημα είναι με τέτοιον τρόπο διαμορφωμένο, που σε κάνει να νιώθεις σα στο σπίτι σου. Μπορεί κανείς να ξεφυλλίσει τα βιβλία που τον ενδιαφέρουν έως ότου καταλήξει σε αυτό που θα αγοράσει, πίνοντας παράλληλα τον καφέ που θα του προσφερθεί. Επίσης δίνεται η δυνατότητα να φιλοξενηθούν εκθέσεις διαφόρων καλλιτεχνών, είτε πρόκειται για ζωγραφική, φωτογραφία, είτε οποιαδήποτε μορφή τέχνης.

Κατά καιρούς θα διοργανώνονται εκδηλώσεις στο «Βοοk and Art», όπως για παράδειγμα η ανάγνωση παραμυθιών σε παιδιά ή παρουσιάσεις βιβλίων. Αυτά και άλλου είδους δρώμενα, που θα φιλοξενούνται στο χώρο, έχουν ως στόχο να ξεφεύγει ο κόσμος μέσα από τα βιβλία και να αφήνεται σε ένα ξεκούραστο περιβάλλον, για να ευχαριστιέται καθετί που έχει να κάνει με το βιβλίο, την τέχνη και τα μοναδικά παιχνίδια.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey