Έφτασαν στο «Τhe Body Shop»

Νέες σειρές περιποίησης και ομορφιάς

21/11/2013 - 15:47

Τρεις εορταστικές σειρές περιποίησης έχουν φτάσει στο κατάστημα «Τhe Body Shop», με άρωμα βανίλιας, τζίντζερ και κράμπερι και περιμένουν όλες εσάς που θέλετε να νιώσετε πιο όμορφες, για να τις προμηθευτείτε. Οι σειρές περιλαμβάνουν αφρόλουτρο, κρέμα σώματος, προϊόν απολέπισης, σαπούνι και κρέμα χεριών.

Τρεις εορταστικές σειρές περιποίησης έχουν φτάσει στο κατάστημα «Τhe Body Shop», με άρωμα βανίλιας, τζίντζερ και κράμπερι και περιμένουν όλες εσάς που θέλετε να νιώσετε πιο όμορφες, για να τις προμηθευτείτε. Οι σειρές περιλαμβάνουν αφρόλουτρο, κρέμα σώματος, προϊόν απολέπισης, σαπούνι και κρέμα χεριών. Φυσικά μπορείτε να προμηθευτείτε κάποιο από τα προϊόντα που θα επιλέξετε ή ολόκληρη τη σειρά σε συσκευασία δώρου, που είναι ακόμη πιο οικονομική.

Ακόμη έχουν φτάσει νέες σειρές μακιγιάζ, που περιλαμβάνουν παλέτες σκιών με δύο αποχρώσεις μωβ και μπρονζέ, κραγιόν, μολύβι ματιών, ελαφρύ ρουζ και πούδρα και sporkle.

Επιπλέον έχουν φτάσει δύο νέα αρώματα το «White Musk» και «Smoky Rose».

Μάλιστα αυτό το διάστημα «τρέχουν» προσφορές σε ορισμένα προϊόντα, τις οποίες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε. Ειδικότερα γίνεται 30% στο «Bodymist» και στα αρώματα «Shea» και «Vanilla».

Τα επώνυμα, φυσικά καλλυντικά, έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες σας με τρόπο… φυσικό και οικονομικό συνάμα. Η ανανεωμένη και πλήρως ενημερωμένη γκάμα προϊόντων του καταστήματος θα δώσει λύση σε κάθε σας ανάγκη καλαισθησίας, αλλά και προστασίας του σώματος και του προσώπου σας. Μια επίσκεψη αρκεί, για να δείτε ότι στο «The Body Shop» υπάρχουν επιλογές για όλους, άντρες και γυναίκες.

Στο «The Body Shop» θα βρείτε, λοιπόν, προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου και σώματος, αρώματα αντρικά και γυναικεία, αποσμητικά και προϊόντα για το μπάνιο, καθώς και προϊόντα για αρωματισμό χώρου.

Όλα τα παραπάνω διατίθενται σε μία πολύ μεγάλη γκάμα επιλογών, ώστε κανείς να μπορεί να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στην επιδερμίδα και τις ανάγκες του, καθώς και στο γούστο του, μια και το εύρος αρωμάτων καλύπτει και τον πιο απαιτητικό.

Το κατάστημα βρίσκεται στην Ερμού 24 και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 22510 55596.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey