Οικονομικές λύσεις για επαγγελματία και ιδιώτη

Στου Λεβεντέλλη, τα πάντα!

07/11/2013 - 15:55

Αναδιαμόρφωσαν κατάλληλα τον εσωτερικό της χώρο οι υπεύθυνοι της εταιρείας «Λεβεντέλλης Ν. & Π.», κάνοντας ένα ακόμη βήμα στο χώρο του εμπορίου και στη λιανική πώληση με τιμές χονδρικής.

Αναδιαμόρφωσαν κατάλληλα τον εσωτερικό της χώρο οι υπεύθυνοι της εταιρείας «Λεβεντέλλης Ν. & Π.», κάνοντας ένα ακόμη βήμα στο χώρο του εμπορίου και στη λιανική πώληση με τιμές χονδρικής.

Στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης που βρίσκεται στον Καρά Τεπέ, μπορεί ο ιδιώτης να προμηθευτεί ποιοτικά προϊόντα σε συμφέρουσες τιμές, όχι μόνο για την επιχείρησή του, αλλά και για το σπίτι του.

Στο χώρο της έκθεσης μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε είδη καφέ, απορρυπαντικά, καθαριστικά, χαρτικά και είδη συσκευασίας. Οι ιδιοκτήτες, ο Νίκος και ο Παναγιώτης Λεβεντέλλης, από το 2005 εξυπηρετούν πάντα με αξιοπιστία και συνέπεια τους πελάτες τους, προσφέροντάς τους, όχι μόνο προϊόντα, αλλά και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των χώρων μαζικής εστίασης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η επιχείρηση προωθεί κυρίως τα ελληνικά προϊόντα που συνδυάζουν την ποιότητα και την οικονομία, θέλοντας να στηρίξει τους Έλληνες παραγωγούς.

Οι οικονομικές τιμές των προϊόντων, αλλά και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, στις απορίες των οποίων το προσωπικό δίνει όλες τις απαντήσεις χάρη στην εξειδίκευσή του, ανήκουν στα «συν» της επιχείρησης.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο της «Λεβεντέλλης Ν. & Π.» στο όποιο έχουν πραγματικά επενδύσει, αποτελεί ο καφές. Η μεγάλη ποικιλία στα είδη καφέ, καθώς και στις διάφορες γεύσεις του, αλλά και σε ροφήματα, θα σας εκπλήξουν.

Μπορείτε να βρείτε από καφέ espresso, φίλτρου, ελληνικό, στιγμιαίο, μέχρι ροφήματα όπως σοκολάτα, τσάι ζεστό ή κρύο, χύμα ή συσκευασμένο, ακόμα και για το καλοκαίρι, καθώς και κρασί ελληνικό. Επίσης, συνοδευτικά όπως μπισκοτάκια, σιρόπια με γεύσεις, σοκολατάκια, ζάχαρη, γάλα και πολλά άλλα.



Απορρυπαντικά και είδη καθαρισμού
Ακόμη μπορείτε να προμηθευτείτε απορρυπαντικά παντός είδους, που καλύπτουν την απολύμανση, τον καθαρισμό, τη συντήρηση και την προστασία επιφανειών σε χώρους κουζίνας, πλυντηρίου πιάτων, χώρων υγιεινής. Επίσης καθαριστικά κουζίνας, καθαριστικά μπάνιου, καθαριστικά τζαμιών, καθαριστικά ειδών υγιεινής, σφουγγάρια, σφουγγαρίστρες και πολλά άλλα.

Θα βρείτε επίσης όλου του είδους τα χαρτικά, όπως χαρτιά υγείας, χαρτιά κουζίνας, χειροπετσέτες και χαρτοπετσέτες όλων των τύπων, χάρτινα τραπεζομάντηλα, που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 22510 44737.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey