44 χρόνια με σεβασμό στον πελάτη και στις ανάγκες του

«Εισαντέξ ΑΒΕΕ» σημαίνει εγγύηση

24/10/2013 - 14:58

Έχοντας ως θεμέλια τα εγγυημένα ποιοτικά προϊόντα, την ποικιλία, τις συμφέρουσες τιμές, την εξυπηρέτηση των πελατών πριν αλλά και μετά την αγορά

Έχοντας ως θεμέλια τα εγγυημένα ποιοτικά προϊόντα, την ποικιλία, τις συμφέρουσες τιμές, την εξυπηρέτηση των πελατών πριν αλλά και μετά την αγορά, καθώς και τη διαρκή εκπαίδευση, η «Εισαντέξ ΑΒΕΕ» κατάφερε στα 44 χρόνια λειτουργίας της να αναδειχθεί σε μία από τις πρώτες επιχειρήσεις του κλάδου.

Στο χώρο της, στο 3ο χλμ. Μυτιλήνης - Καλλονής, μπορεί κανείς να βρει είδη οικοδομής, είδη υγιεινής, εργαλεία και ηλεκτρικά εργαλεία, συστήματα θέρμανσης, συστήματα ύδρευσης - αποχέτευσης, ηλιακούς θερμοσίφωνες, πάνελ δόμησης και μόνωσης, σιδηρικά και λαμαρίνες, εξοπλισμό οικίας και κήπου, εξοπλισμό για επαγγελματική αλιεία, σόμπες, συστήματα πυρόσβεσης, ξύλο δαπέδου - δάπεδα laminate με 25 χρόνια εγγύηση, καθώς και αδιάβροχες ταπετσαρίες. Μάλιστα το επόμενο διάστημα πρόκειται να φέρει και καινούργια πλακίδια της Porcelanosa.

Η επιχείρηση έχει πιστοποίηση κατά ISO 9001 από τον οργανισμό πιστοποίησης TÜV NORD CERT GmbH. Αυτό σημαίνει επί της ουσίας ότι τα προϊόντα που φτάνουν στα χέρια του καταναλωτή, είναι όλα εγγυημένα.

Παράλληλα θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλα τα καινούργια προϊόντα ελέγχονται προτού διοχετευτούν στην αγορά.

Οι ποικιλία ειδών δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να προμηθεύονται το σύνολο των προϊόντων που χρειάζονται π.χ. για το φτιάξιμο του μπάνιου τους, αλλά και στον υπεύθυνο της επιχείρησης να κάνει καλύτερες τιμές στα πακέτα τιμών, όπου μπορεί να γίνει έκπτωση έως και 30%.

Το προσωπικό της επιχείρησης, που συνεχώς εκπαιδεύεται προκειμένου να γνωρίζει όλες τις εξελίξεις για τα νέα είδη, δίνει μεγάλη προσοχή στις ανάγκες των πελατών, κάνοντας προτάσεις που έρχονται να δώσουν λύσεις σε αυτές, όπως για παράδειγμα στη θέρμανση και τη μόνωση του σπιτιού σας.

Μάλιστα, με χρήση ειδικού ηλεκτρονικού προγράμματος μπορούν να εισάγουν τα δεδομένα που βασίζονται στο σχέδιο του μπάνιου σας και ανάλογα με τα δικά σας γούστα, να προβάλουν στον υπολογιστή το μπάνιο σε τρισδιάστατη μορφή, όπως αυτό διαμορφώνεται βάσει των δικών σας επιλογών όσον αφορά στα πλακάκια, το νιπτήρα κ.λπ..

Η «Εισαντέξ ΑΒΕΕ» συνεργάζεται με τη γνωστή ελληνική εταιρεία Porcelana αποκλειστικά για τη Λέσβο, καθώς και με κολοσσούς στο χώρο της δόμησης και της κατασκευής κατοικίας, όπως η Kraft, η Nova Mix, η Durostick, Isomat, Kerakoll κ.ά..

Σημειώνεται ότι γίνονται αποστολές σε όλο το νησί, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 22510 41414.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey