Σας περιμένει στα Πάμφιλα

Πιτσαρία «Mamma’s»

17/10/2013 - 14:51

Μετά την ολοκλήρωση της σάλας, η πιτσαρία «Μamma’s» φιλοξενεί στο χώρο της όλους όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τις σπιτικές γεύσεις που διακρίνουν όλα τα πιάτα, από το χειροποίητο μοσχαρίσιο μπιφτέκι έως το χειροποίητο ψωμί.

Μετά την ολοκλήρωση της σάλας, η πιτσαρία «Μamma’s» φιλοξενεί στο χώρο της όλους όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τις σπιτικές γεύσεις που διακρίνουν όλα τα πιάτα, από το χειροποίητο μοσχαρίσιο μπιφτέκι έως το χειροποίητο ψωμί.

Μάλιστα οι υπεύθυνοι της πιτσαρίας, θέλοντας να καλωσορίσουν τους πελάτες τους, προσφέρουν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου έκπτωση 10% σε κάθε λογαριασμό, στις ήδη οικονομικές τιμές.

Σε ένα χώρο ζεστό, άνετο και φιλόξενο, έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε πίτσες, πεϊνιρλί, κρέπες αλμυρές και γλυκές, ζυμαρικά, ομελέτες και χάμπουργκερ και γενικότερα ό,τι τραβάει η όρεξή σας, όλα χειροποίητα, καθώς δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα.

Γι’ αυτόν το λόγο, άλλωστε, τίποτα απ’ ό,τι θα γεμίσει το στομάχι σας δε βασίζεται σε κατεψυγμένα υλικά, αφού η φιλοσοφία της επιχείρησης θέλει όλα τα πιάτα να έχουν τη νοστιμιά εκείνη που διακρίνει το σπιτικό φαγητό, το φαγητό της μαμάς. Από αυτό προέκυψε και η ονομασία «Μamma’s».

Όσοι θέλετε λοιπόν να επωφεληθείτε των προσφορών και να γνωρίσετε το μαγαζί, δεν έχετε παρά να κάνετε μία βόλτα μέχρι τα Πάμφιλα. Η πιτσαρία, που είναι ανοιχτή από τις 6:00 το απόγευμα έως τις 12:00 το βράδυ, βρίσκεται 200 περίπου μέτρα μετά από τη Σχολή τού ΟΑΕΔ και διαθέτει και άνετο πάρκινγκ.



Και παραγγελίες…
Ό,τι τραβά η όρεξή σας, από πίτσα μέχρι κρέπα γλυκιά, μπορείτε να το έχετε στην πόρτα του σπιτιού σας μέσα σε λίγη ώρα. Αρκεί ένα τηλέφωνο στο 22510 31140 ή στο What’s Up 6983-295487. Ακόμη μπορεί να κάνετε παραγγελία στο www.fagi.gr/.

Καθημερινά οι πελάτες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα του καταστήματος και να ενημερώνονται για τις προσφορές που «τρέχουν», ενώ σε φοιτητές και στρατιωτικούς γίνεται έκπτωση 10%. Στις περιοχές που γίνεται διανομή περιλαμβάνονται τα Πάμφιλα, η Παναγιούδα, η Μόρια, ο Αφάλωνας και η Θερμή. Ακόμη το κατάστημα δέχεται παραγγελίες και για τη Μυτιλήνη, μέχρι την περιοχή της Χρυσομαλλούσας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey