«Κάκκαρος ΑΒΕΕ», στην κορυφή με στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών

25 χρόνια δίπλα σας

17/10/2013 - 14:48

Με σεβασμό στον πελάτη και έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την εξυπηρέτησή του, η επιχείρηση «Κάκκαρος ΑΒΕΕ» δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτροβιομηχανικών ειδών, των συστημάτων αυτοματισμού, της εξοικονόμησης ενέργειας, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και στο εμπόριο εργαλείων για κάθε είδους επάγγελμα.

Με σεβασμό στον πελάτη και έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την εξυπηρέτησή του, η επιχείρηση «Κάκκαρος ΑΒΕΕ» δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτροβιομηχανικών ειδών, των συστημάτων αυτοματισμού, της εξοικονόμησης ενέργειας, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και στο εμπόριο εργαλείων για κάθε είδους επάγγελμα. Η επιχείρηση, με όπλα την τεχνογνωσία και την αγάπη προς το αντικείμενο, κατάφερε να διακριθεί μεταξύ των υπολοίπων και να έχει κατακτήσει σήμερα μία από τις κορυφαίες θέσεις στο χώρο.

Μετρώντας 25 έτη λειτουργίας, η «Κάκκαρος ΑΒΕΕ» φροντίζει να βρίσκεται μπροστά στις εξελίξεις της τεχνολογίας, χάρη στη διαρκή ενημέρωση και κατάρτιση των ιδιοκτητών, καθώς και του προσωπικού. Αυτό επιτυγχάνεται με την παρακολούθηση σεμιναρίων και εκθέσεων διαφόρων κλάδων, ενώ στόχος είναι πάντα η αξιόπιστη, λειτουργική και συμφέρουσα λύση στις ανάγκες των πελατών.

Στην «Κάκκαρος ΑΒΕΕ» θα ενημερωθείτε για το πώς θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε ενέργεια και θα βρείτε τα πάντα από συστήματα ενέργειας, στα οποία περιλαμβάνονται φωτοβολταϊκά συστήματα, αιολικά-ανεμογεννήτριες, ηλιακές αντλίες, ηλιακοί θερμοσίφωνες, ηλεκτρογεννήτριες, διάφορες εφαρμογές φωτοβολταϊκών, μπαταρίες, φωτιστικά.

Ακόμη θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις όσον αφορά στην εφεδρεία ενέργειας για κάλυψη φωτισμού για το σπίτι και το εξοχικό σας, για την επιχείρησή σας, το γραφείο σας κ.α.. Μάλιστα γίνονται και δωρεάν μελέτες που αφορούν στη θέρμανση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Στην «Κάκκαρος ΑΒΕΕ» θα βρείτε ηλεκτρικά εργαλεία, φίλτρα νερού, εργαλεία μπαταρίας, εργαλεία χειρός, πεπιεσμένου αέρα, μηχανήματα, αγροτικά μηχανήματα, συστήματα καθαρισμού, πίνακες και αυτοματισμούς, πιεστικά, αντλίες, μοτέρ, ηλεκτρολογικό υλικό, γεννήτριες, πυροσβεστικά, ρούχα και υποδήματα, εργαλεία συνεργείου, λίπανση, βιομηχανικό υλικό χαμηλής τάσης.

Στην Παγανή
Αξίζει να αναφέρουμε ότι το σύγχρονο ιδιόκτητο κατάστημα που βρίσκεται στην Παγανή, είναι ενεργειακά αυτόνομο χάρη στις ανεμογεννήτριες και τα φωτοβολταϊκά. Στους μεγάλους χώρους της επιχείρησης, μπορείτε να βρείτε εμπορεύματα που δε θα βρείτε αλλού στο νησί. Μάλιστα, για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, η εταιρεία διατηρεί υποκατάστημα στην Καλλονή, που διαθέτει πλήρη γκάμα των προϊόντων (τηλ. 22530 23917).

Θα πρέπει δε να σημειωθεί ότι σημαντικές εταιρείες, όπως η AEG Professional, την έχουν επιλέξει ως αποκλειστικό αντιπρόσωπο στη Λέσβο, ενώ την έχουν εξουσιοδοτήσει να προσφέρει άμεσο σέρβις και επισκευή. Ακόμη, είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ηλιακών συστημάτων τής Calpak.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 22510 43745 και 22510 43643.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey