Αρτοποιείο «Σαμιώτης»

Ο βασιλιάς του τραπεζιού σας!

19/09/2013 - 15:55

Με παράδοση 100 και πλέον χρόνων στην τέχνη του ψωμιού και σεβασμό στον πελάτη, το αρτοποιείο «Σαμιώτης» φροντίζει να έχετε καθημερινά στο τραπέζι σας ψωμί υψηλής ποιότητας, καθώς και άλλα αρτοπαρασκευάσματα.

Με παράδοση 100 και πλέον χρόνων στην τέχνη του ψωμιού και σεβασμό στον πελάτη, το αρτοποιείο «Σαμιώτης» φροντίζει να έχετε καθημερινά στο τραπέζι σας ψωμί υψηλής ποιότητας, καθώς και άλλα αρτοπαρασκευάσματα.

Η οικογένεια Σαμιώτη δραστηριοποιείται στη Μυτιλήνη από το 1922 και με τα τρία καταστήματα που διατηρεί, το αρτοποιείο στον Άνω Χάλικα (τηλ. 22510 41725), το πρατήριο αρτοποιείου και καφέ στην Ερμού 31 (τηλ. 22510 48748) και το πρατήριο αρτοποιείου και γλυκού στην Οδυσσέα Ελύτη 21 (τηλ. 22510 94441), σας προσφέρει καθημερινά μία ευρεία γκάμα προϊόντων.

Αυτό που κάνει ξεχωριστό το ψωμί της οικογένειας Σαμιώτη, είναι, όπως υποστηρίζει η κ. Μερόπη Σαμιώτη, ότι προσφέρει στον καταναλωτή απαράμιλλη ποιότητα.

Εκεί, εκτός από ψωμιά κάθε λογής, που δε λείπουν από κανένα τραπέζι, μπορείτε να προμηθευτείτε ό,τι τραβάει η όρεξή σας, από τυροκούλουρο μέχρι γλυκά ταψιού. Κρουασάν βουτύρου / σοκολάτας / με μέλι και καρύδια, μηλόπιτα, τυρόπιτες, σπανακόπιτες, κουλουράκια κάθε λογής, ακόμη και αρτοπαρασκευάσματα για διαβητικούς, είναι μερικές μόνο από τις λιχουδιές που μπορείτε να γευτείτε. Σημειώνεται ότι ο μπακλαβάς που βγαίνει από το φούρνο του αρτοποιείου, έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.



Προϊόντα συνεταιρισμών
Στα καταστήματα Σαμιώτη έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε παραδοσιακά προϊόντα, όπως δίπλες, πλατζέντα, γεμιστή πλατζέντα, γκιουζλεμέδες, βασιλόπιτα Αγιάσου, όλα φτιαγμένα στους συνεταιρισμούς του νησιού και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η οικογένεια Σαμιώτη αναλαμβάνει κέτερινγκ. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6972-038162.



Η ιστορία…
Η ιστορία ξεκινά στις Φώκιες της Μικράς Ασίας το 1873, όταν δημιουργήθηκε από τον κ. Σαμιώτη ο πρώτος φούρνος. Μετά τα γεγονότα τού 1922, έρχεται στη Μυτιλήνη, στον Άνω Χάλικα, όπου συνέχισε την τέχνη του φέρνοντας μαζί του όλη τη γνώση και την παράδοση. Την τέχνη, τη γνώση αυτή και το μεράκι του φρόντισε να τα μεταδώσει με επιτυχία στα παιδιά του. Σήμερα οι απόγονοί του, η τέταρτη γενιά πλέον, συνεχίζει την τέχνη με σεβασμό στην παράδοση και το ίδιο ασίγαστο πάθος.

Με σκληρή καθημερινή δουλειά, μεράκι και αφοσίωση, συνέχισαν να προοδεύουν δημιουργώντας σύγχρονες εγκαταστάσεις στον Άνω Χάλικα, λειτουργώντας με βάση τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές για τους κανόνες ασφάλειας τροφίμων και αξιοποιώντας όλες τις νέες τεχνολογίες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey