Enter… στα νέα official sites τής ΑΕΛΚ

19/09/2013 - 15:29

Δύο καινούργιες, πρωτοποριακές και καλοσχεδιασμένες σελίδες έκαναν τις τελευταίες μέρες την εμφάνισή τους στο διαδικτυακό τόπο για την ΑΕΛ Καλλονής. Πρόκειται για τις διευθύνσεις www.aelk.gr και www.aelkstore.gr/.

Δύο καινούργιες, πρωτοποριακές και καλοσχεδιασμένες σελίδες έκαναν τις τελευταίες μέρες την εμφάνισή τους στο διαδικτυακό τόπο για την ΑΕΛ Καλλονής. Πρόκειται για τις διευθύνσεις www.aelk.gr και www.aelkstore.gr/.

Σε συνεργασία με τη Sardine Digital Media της «Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε.», η τοπική ομάδα άλλαξε και ανανέωσε το επικοινωνιακό και πληροφοριακό της πρόσωπο στο διαδίκτυο.

Κάνοντας «κλικ» στο www.aelk.gr/, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα τελευταία γεγονότα και δραστηριότητες της ομάδας, να διαβάσετε για την αγωνιστική της πορεία σε όλες τις αγωνιστικές τής Super League, να δείτε στο ειδικά διαμορφωμένο ημερολόγιο όλους τους προγραμματισμένους αγώνες και τέλος να κάνετε εγγραφή στο newsletter, για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τι συμβαίνει και τι θα συμβεί στο… «στρατόπεδο» της Καλλονής. Επισκεπτόμενοι δε το photo gallery, μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από πρόσφατους και παλαιότερους αγώνες, καθώς και μια μεγάλη γκάμα φωτογραφιών και στατιστικών στοιχείων όλων των παικτών που διαθέτει στο ρόστερ της για τη σαιζόν 2013 - 2014.

Το δεύτερο πρωτοποριακό στοιχείο στο νέο πρόσωπο επικοινωνίας τής ΑΕΛΚ, είναι το μοντέρνο ηλεκτρονικό κατάστημά της στη διεύθυνση www.aelkstore.gr/. Εκεί μπορείτε να δείτε όλη την γκάμα των προϊόντων που διαθέτει η ομάδα. Όλα τα καινούργια προϊόντα ρουχισμού, είδη γηπέδου και αξεσουάρ της μπορείτε να τα παραγγέλνετε τώρα και μέσω του διαδικτύου, με τρεις απλές κινήσεις. Μπορείτε επίσης να εγγραφτείτε ως χρήστης, να δημιουργήσετε το δικό σας λογαριασμό και να βλέπετε το ιστορικό όλων των on-line παραγγελιών σας, αλλά και να ελέγχετε την κατάσταση ή σε ποιο στάδιο προς ολοκλήρωση βρίσκεται μια παραγγελίας σας.

Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λειτουργικότητα των ιστοσελίδων αυτών, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με τα γραφεία τής ΑΕΛΚ, που βρίσκονται στην Ελ. Βενιζέλου 5, ή να στείλετε ένα e-mail συμπληρώνοντας μια απλή φόρμα με τα στοιχεία σας, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey