Απολαμβάνοντας γεύσεις δίπλα στο γαλάζιο του Αιγαίου

«Χρυσή Ακτή» στην Εφταλού

12/09/2013 - 15:41

Έως τα τέλη Οκτωβρίου θα έχουν τη δυνατότητα οι επισκέπτες της «Χρυσής Ακτής» να συνδυάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης δίπλα στο γαλάζιο του Αιγαίου και παράλληλα απόλαυσης, χάρη στη σπιτική κουζίνα του εστιατορίου.

Έως τα τέλη Οκτωβρίου θα έχουν τη δυνατότητα οι επισκέπτες της «Χρυσής Ακτής» να συνδυάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης δίπλα στο γαλάζιο του Αιγαίου και παράλληλα απόλαυσης, χάρη στη σπιτική κουζίνα του εστιατορίου.

Λίγα μόλις μέτρα από τις ιαματικές πηγές της Εφταλούς βρίσκεται το εστιατόριο «Χρυσή Ακτή», όπου οι καλοφαγάδες μπορούν να απολαύσουν γεύσεις που έχουν τις βάσεις τους στην ελληνική κουζίνα. Μπορεί το εστιατόριο να είναι δίπλα στο κύμα, ωστόσο εκτός από αρκετά θαλασσινά, υπάρχει ποικιλία σε κρεατικά, μαγειρευτά φαγητά, ορεκτικά, ψητά της ώρας, σαλάτες κ.ά..

Ντόπια…
Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα περισσότερα πιάτα βασίζονται, όπως τόνισε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κ. Ιγνάτιος Χαδούλας, σε προϊόντα ντόπιας παραγωγής, όπως το λάδι, το κρέας, τα ψαρικά, καθώς επιδιώκεται από την επιχείρηση να ενισχύεται η τοπική κυρίως οικονομία.

Η πλούσια γεύση των πιάτων σε συνδυασμό με τις προσιτές τους τιμές, έχει μετατρέψει το εστιατόριο «Χρυσή Ακτή» σε έναν αγαπημένο προορισμό ντόπιων αλλά και ξένων. Εκεί ο επισκέπτης θα φάει, θα πιει το κρασάκι, την μπύρα ή το ουζάκι του, ανάλογα με τις προτιμήσεις του και θα περάσει ευχάριστα την ώρα του με την παρέα του.

Στο ανοιχτό αυτό εστιατόριο όπου η πέτρα, τα βότσαλα μαζί με το γαλάζιο του Αιγαίου κυριαρχούν, ο επισκέπτης δε θα χορτάσει μόνο γεύσεις, αλλά και θέα, χάρη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου υπάρχουν διαβαθμίσεις. Από εκεί μπορεί κανείς ν’ απολαύσει την όμορφη ακρογιαλιά της περιοχής, με τα κρυστάλλινα νερά και την ατέλειωτη θέα στα απέναντι μικρασιατικά παράλια.

Το άνετο περιβάλλον αμέσως θα σας κάνει να νιώσετε σα στο σπίτι σας, ενώ η άμεση εξυπηρέτηση και το φιλικό προσωπικό θα φροντίσουν να μη σας λείψει τίποτε.

Το εστιατόριο είναι ανοιχτό όλες τις ημέρες της εβδομάδας μέχρι και το τέλος του Οκτωβρίου, ενώ θα ανοίξει, όπως γίνεται κάθε χρόνο με την έναρξη της τουριστικής περιόδου, την άνοιξη τού 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 22530 71879 και 22530 71682.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey