Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης «Κονταξής - Μανιάτης»

44 χρόνια λειτουργίας και συνεχίζουν δυνατά!

05/09/2013 - 15:56

Η εμπειρία μισού περίπου αιώνα όσον αφορά στον τρόπο μετάδοσης των γνώσεων, οι επιτυχίες των μαθητών που έχουν περάσει μέσα από το φροντιστήριο, η δυνατή ομάδα καθηγητών και η διατήρηση σταθερά χαμηλών τιμών τα τελευταία πέντε χρόνια, είναι τα στοιχεία που κάνουν τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης «Κονταξής - Μανιάτης» να ξεχωρίζουν.

Η εμπειρία μισού περίπου αιώνα όσον αφορά στον τρόπο μετάδοσης των γνώσεων, οι επιτυχίες των μαθητών που έχουν περάσει μέσα από το φροντιστήριο, η δυνατή ομάδα καθηγητών και η διατήρηση σταθερά χαμηλών τιμών τα τελευταία πέντε χρόνια, είναι τα στοιχεία που κάνουν τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης «Κονταξής - Μανιάτης» να ξεχωρίζουν.

Στα Φροντιστήρια «Κονταξής - Μανιάτης» μπορεί κανείς να απευθυνθεί για όλα τα μαθήματα γυμνασίου και λυκείου, όλων των κατευθύνσεων, Θετικής, Τεχνολογικής και Θεωρητικής. Έμφαση δίνεται στις εισαγωγικές εξετάσεις προκειμένου οι μαθητές να προετοιμαστούν κατάλληλα και να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το φροντιστήριο λειτουργεί με ολιγομελή (έως πέντε άτομα) και απολύτως ομοιογενή τμήματα, ούτως ώστε να επιτευχθεί ο στόχος μαθητών και καθηγητών, που δεν είναι άλλο από την επιτυχία.

Ο χημικός κ. Γιώργος Μανιάτης, μιλώντας στο «Ε» για τα Φροντιστήρια, είπε: «Η διαφορά μας με τα υπόλοιπα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης είναι ότι δίνοντας τα όποια λεφτά, οι γονείς θεωρούν δεδομένο ότι τα χρήματά τους θα πιάσουν τόπο λόγω της εμπειρίας και της γνώσης μας στο χώρο.» Αξίζει να αναφέρουμε ότι από το φροντιστήριο έχουν περάσει 9.000 μαθητές όλα αυτά τα χρόνια, που είχαν τέτοια εξέλιξη, ώστε κάποιοι από αυτούς κατάφεραν να γίνουν καθηγητές πανεπιστημίων, όπως επεσήμανε ο κ. Μανιάτης.

Η ομάδα των καθηγητών αποτελείται από 18 έμπειρους διδάσκοντες όλων των ειδικοτήτων, που στόχο έχουν να μεταλαμπαδεύσουν όσο περισσότερες γνώσεις μπορούν, προκειμένου να πετύχουν οι μαθητές τους. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα Φροντιστήρια «Κονταξής - Μανιάτης» συνεργάζονται με το μαθηματικό Παναγιώτη Μυταρέλλη, το φυσικό Πέτρο Πετρέλλη και τη βιολόγο Ευθυμία Βασιλείου. Ακόμη θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι τιμές παραμένουν σταθερές τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ γίνονται και ειδικές τιμές στους πολύτεκνους.

Ο κ. Μανιάτης, μιλώντας στο «Ε» για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν, είπε ότι το φροντιστήριο είναι υποχρεωμένο να λειτουργεί με κίνητρο και στόχο τις προσδοκίες, τις αγωνίες και τις ελπίδες γονιών και μαθητών. Παράλληλα προσέθεσε: «Στο φροντιστήριο, αυτό που κυριαρχεί είναι η σοβαρότητα και η συνείδηση του κοινού στόχου. Γι’ αυτό τις τελευταίες δεκαετίες οι μαθητές μόνο στο φροντιστήριο έχουν την αίσθηση και τη βεβαιότητα ότι δέχονται ουσιαστική παιδεία, έστω και εξειδικευμένη, με τη σιγουριά ότι θα επιτύχουν τους στόχους.»

Ο κ. Γιώργος Μανιάτης

Οι εγγραφές στα Φροντιστήρια «Κονταξής - Μανιάτης» έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεχίζονται όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ τα μαθήματα πρόκειται να αρχίσουν στις 9 και τις 16 Σεπτεμβρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 22510 20823 και 22510 20594, από τις 9:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι και από τις 6:00 το απόγεμα έως τις 8:00 το βράδυ, ή δεν έχουν παρά να περάσουν μία βόλτα από τα Φροντιστήρια, που βρίσκονται πάνω από το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, στην οδό Ηλία Βενέζη 1.

 

Η ιστορία

Πριν από 44 χρόνια, ο κ. Λάκης Κονταξής και ο κ. Γιώργος Κουρτέλλης δημιούργησαν στην οδό Ερεσού το «Φροντιστηριακό Συγκρότημα». Το 1975 μεταφέρονται στην οδό Καβέτσου και το 1981 προστίθεται στην ομάδα διεύθυνσης και ο χημικός Γιώργος Μανιάτης, που διατηρούσε φροντιστήριο στο δεξιό λιμενοβραχίονα. Από τότε και έως το 1987, οι τρεις τους λειτουργούν τα φροντιστήρια που βρίσκονταν στην Καβέτσου, στο Φανάρι, καθώς και στα δύο παραρτήματα στα Πάμφιλα και στον Παπάδο Γέρας. Το 1987 η διεύθυνση αποφάσισε τη διακοπή της λειτουργίας των δύο παραρτημάτων, λόγω δυσκολίας επιτήρησης όλων των μονάδων με τον τρόπο που εκείνη ήθελε. Το 1995 οι κ.κ. Κονταξής και Μανιάτης δημιουργούν τις δικές τους σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις, που βρίσκονται στην οδό Ηλία Βενέζη 1.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey