Μοναδική γεύση και εγγυημένη ποιότητα

Μοναδικά τυριά «Σαντζηλιώτης»

05/09/2013 - 15:48

Μυημένη εδώ και χρόνια στον τρόπο παρασκευής τυριών, η οικογένεια Σαντζηλιώτη κατάφερε να προωθήσει τα προϊόντα της και να επεκταθεί στην αγορά όλης της χώρας, αλλά και του εξωτερικού.

Μυημένη εδώ και χρόνια στον τρόπο παρασκευής τυριών, η οικογένεια Σαντζηλιώτη κατάφερε να προωθήσει τα προϊόντα της και να επεκταθεί στην αγορά όλης της χώρας, αλλά και του εξωτερικού.

Το κασέρι, το λαδοτύρι, η φέτα, η γραβιέρα και το κεφαλοτύρι είναι τα προϊόντα που παράγονται στην Ελληνική Βιομηχανία Επεξεργασίας Γάλακτος «Δ. Σαντζηλιώτης ΑΒΕΕ». Όλα τα προϊόντα έχουν μοναδική γεύση και είναι πιστοποιημένα. Ειδικότερα, όλα τα παραγόμενα προϊόντα διαθέτουν HACCP που εφαρμόζεται σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000-2005 και έγκριση από την AGROCERT.

Εκείνο που χαρακτηρίζει τα παραδοσιακά τυριά της εταιρείας Σαντζηλιώτη, είναι η υψηλή τους ποιότητα, στην οποία οφείλουν και την καλή τους φήμη. Για την παρασκευή των τυριών αυτών, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά πρόβειο και κατσικίσιο γάλα.

Όπως επεσήμανε ο κ. Μπάμπης Σαντζηλιώτης, οι ιδιόρρυθμες εδαφοκλιματικές συνθήκες του νησιού, οι εκτρεφόμενες φυλές προβάτων, η μεγάλη ποικιλία των ενδημικών φυτών, οι συνθήκες παραγωγής και επεξεργασίας του γάλακτος σε συνδυασμό με τη μακρόχρονη εμπειρία της οικογένειας Σαντζηλιώτη στην αξιοποίηση αιγοπρόβειου γάλακτος, είναι παράγοντες που επηρεάζουν και διαμορφώνουν τα χαρακτηριστικά των προϊόντων τους.

Εκείνο που είναι σημαντικό και πρέπει να επισημανθεί ιδιαίτερα, είναι ότι τα προϊόντα στο σύνολό τους παρασκευάζονται από γάλα ζώων που διατρέφονται με ελεύθερη βόσκηση, σε περιοχές όπου δε χρησιμοποιούνται λιπάσματα, ζιζανιοκτόνα, εντομοκτόνα και άλλοι ρυπαντές και υπό την έννοια αυτή αποτελούν βιολογικά προϊόντα.



Η ιστορία
Τις βάσεις για την ίδρυση της εταιρείας έβαλε το 1961 ο Άγγελος Σαντζηλιώτης και το 1980, ο γιος του Δημήτρης Σαντζηλιώτης ιδρύει στη Λουτρόπολη Θερμής την παραδοσιακή τυροκομική αυτή μονάδα. Με την επιχείρηση θα ασχοληθούν και οι γιοι του Δημήτρη, Άγγελος και Μπάμπης.

Το 2010 η εταιρεία προχώρησε σε μεγάλη επένδυση εκσυγχρονισμού του μηχανολογικού της εξοπλισμού, πράγμα που της δίνει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί άνετα στις δύσκολες απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να καλούν στο τηλέφωνο 22510 71164.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey