Χειροποίητα φυσικά σαπούνια από 100% ελαιόλαδο απ’ το Βασίλη Χονδρομπίλα στη Μόρια

Αγνά προϊόντα «Λεσβιακής γης»

22/08/2013 - 15:31

Με νέα προϊόντα, όπως το υγρό σαπούνι πλυντηρίου που ήρθε να αυξήσει τη γκάμα των ειδών της «Λεσβιακής γης», η βιοτεχνία του Βασίλη Χονδρομπίλα στη Μόρια, συνεχίζει την παράδοση παραγωγής αγνών σαπουνιών, φτιαγμένων από 100% ελαιόλαδο. \

Με νέα προϊόντα, όπως το υγρό σαπούνι πλυντηρίου που ήρθε να αυξήσει τη γκάμα των ειδών της «Λεσβιακής γης», η βιοτεχνία του Βασίλη Χονδρομπίλα στη Μόρια, συνεχίζει την παράδοση παραγωγής αγνών σαπουνιών, φτιαγμένων από 100% ελαιόλαδο.

Τα συγκεκριμένα σαπούνια είναι κατάλληλα για τον καθαρισμό του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών. Είναι φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη πλακών ανάλογα με την προτίμηση του κάθε καταναλωτή.

Σημειώνεται ότι το χειροποίητο φυσικό πράσινο και λευκό σαπούνι διατίθενται σε συσκευασίες των 250, 200 και 150 γραμμαρίων, ενώ υπάρχουν και αρωματικά σαπούνια των 100 γραμμαρίων με αρώματα λεβάντας, μέλι, χαμομήλι, τριαντάφυλλο, φτέρι, πράσινο μήλο, βανίλια, αλόη, γιασεμί, κανέλας και μασσαλίας.

Ακόμη υπάρχει τριμμένο σαπούνι σε σκόνη για πλύσιμο ρούχων στο χέρι ή στο πλυντήριο (ιδανικό για ρούχα παιδιών) και για καθαριότητα του σπιτιού.
Τα συγκεκριμένα προϊόντα κυκλοφορούν στο εμπόριο, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα παραγγέλνουν άμεσα στα τηλέφωνα της επιχείρησης: 22510 31505 , 22510 31875 ή στο 6948-186618 .

Για την επιχείρηση
Η συγκεκριμένη βιοτεχνία, που βρίσκεται στη Μόρια Λέσβου, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1990 βασιζόμενη στη συνταγή που είχαν φυλαγμένη οι πρόγονοι του σημερινού ιδιοκτήτη, Βασίλη Χονδρομπίλα, στην οποία κυρίαρχο συστατικό είναι το λάδι.

Έτσι η οικογενειακή αυτή επιχείρηση εκμεταλλευόμενη την πλούσια ευδοκιμία της ελιάς στο νησί μας, παράγει αγνό παραδοσιακό σαπούνι από 100% αγνό ελαιόλαδο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey