«Κούσκος Κατασκευαστική Αναπτυξιακή ΕΠΕ»

Δυναμικά στο χώρο των ακινήτων

22/08/2013 - 15:28

Με πολύχρονη εμπειρία στην κατασκευή και διαχείριση ακινήτων, η εταιρία «Κούσκος Κατασκευαστική Αναπτυξιακή ΕΠΕ» συνεχίζει δυναμικά την πορεία της, σχεδιάζοντας μάλιστα και την αγορά μεγάλης τουριστικής μονάδας που βρίσκεται κοντά στην πόλη της Μυτιλήνης.

Με πολύχρονη εμπειρία στην κατασκευή και διαχείριση ακινήτων, η εταιρία «Κούσκος Κατασκευαστική Αναπτυξιακή ΕΠΕ» συνεχίζει δυναμικά την πορεία της, σχεδιάζοντας μάλιστα και την αγορά μεγάλης τουριστικής μονάδας που βρίσκεται κοντά στην πόλη της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας, Θεόδωρο Κούσκο, υπάρχουν σε επεξεργασία και πολλά ακόμη σχέδια για κατασκευές, που θα υλοποιηθούν σε συνάρτηση και με τις εξελίξεις στο χωροταξικό σχεδιασμό συγκεκριμένων περιοχών της Λέσβου.

Το όνομα της «Κούσκος Κατασκευαστική Λέσβου ΕΠΕ», η οποία πρόσφατα μετονομάστηκε σε «Κούσκος Κατασκευαστική Αναπτυξιακή ΕΠΕ» έχει συνδεθεί στην τοπική αγορά, με την καλή κατασκευή και την άμεση ανταπόκριση και σε εξατομικευμένες απαιτήσεις των πελατών της. Η εταιρία ιδρύθηκε το 2007 και σαν εταιρικό σχήμα προήλθε μετά την απόσχιση του κατασκευαστικού κλάδου της εταιρίας «Θεόδωρος Κούσκος και συνεργάτες ΕΠΕ», που είχε ιδρυθεί το 2000.

Από το 2007, η εταιρία έχει ξεκινήσει και συνεχίζει να υλοποιεί κατασκευές εξοχικών αλλά και μόνιμων κατοικιών σ’ όλη τη Λέσβο και ειδικότερα στην παραλία των Βατερών. Μέχρι σήμερα σε ιδιόκτητα οικόπεδα της, έχουν κατασκευαστεί πάνω από 25 μεζονέτες, εμβαδού από 100 έως και 170 τετραγωνικών μέτρων, με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και άριστη ποιότητα κατασκευής. Ομοίως στην ίδια παραλία, η «Κούσκος Κατασκευαστική» έχει ανεγείρει και πολυτελείς ανεξάρτητες μεζονέτες σε αυτόνομα οικόπεδα 220 τ.μ., ακολουθώντας και εδώ την σύγχρονη αρχιτεκτονική, συνδυάζοντας τη βέλτιστη λειτουργικότητα και την άριστη ποιότητα κατασκευής.

Η μοναδική θέση των οικοπέδων, μέσα στο πράσινο και δίπλα στην καταγάλανη θάλασσα, σε συνδυασμό με την ιδιωτικότητα που παρέχουν οι μονοκατοικίες, αποτελούν τα καλύτερα συστατικά κάλυψης των οικογενειακών αναγκών των πελατών της κι όχι μόνο στα Βατερά και στη Λέσβο. Η εταιρία απ’ το Νοέμβριο του 2012 ξεκίνησε την κατασκευή διαμερισμάτων και μεζονετών σε ιδιόκτητο οικόπεδο στην περιοχή Καρέας της Αττικής σε χώρο όμορο με το δάσος.

Η άριστη κατασκευή και η εργονομική αρχιτεκτονική των κατοικιών, έχουν προσδώσει μεγάλη προστιθέμενη αξία στο εμπορικό profile. Στόχος είναι η συνέχιση των κατασκευών εξοχικών και όχι μόνο κατοικιών και γενικότερα η εμπλοκή στον τομέα επενδύσεων στο real estate τόσο από την πλευρά της κατασκευής όσο και από την πλευρά της επενδυτικής προσέγγισης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey