Veto. Συνώνυμο του ούζου στο βόρειο Αιγαίο

Ιστορία 120 χρόνων

08/08/2013 - 15:11

Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορούν δύο νέες συσκευασίες της ποτοποιίας Veto, που περιέχουν ούζο μοναδικής ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης. Ούζο που φέρει την υπογραφή του Δημήτριου Σπέντζα, ο οποίος το 1948 επανίδρυσε στη Μυτιλήνη εργοστάσιο παραγωγής ούζου.

Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορούν δύο νέες συσκευασίες της ποτοποιίας Veto, που περιέχουν ούζο μοναδικής ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης. Ούζο που φέρει την υπογραφή του Δημήτριου Σπέντζα, ο οποίος το 1948 επανίδρυσε στη Μυτιλήνη εργοστάσιο παραγωγής ούζου.

Η χρυσή συσκευασία περιέχει ούζο 100% αποσταγμένο, κατ’ ευθείαν από το καζάνι. Στους ειδικούς χάλκινους άμβυκες απόσταξης, συγκεντρώνεται ο μοναδικός αρωματικός γλυκάνισος της λεσβιακής υπαίθρου και τα άριστης ποιότητας υλικά, που προσφέρουν ένα απαράμιλλο φίνο προϊόν. Το προϊόν αυτό έλειπε από την γκάμα της ποτοποιίας Veto και το ζητούσε ο καταναλωτής.

Η κόκκινη συσκευασία κρύβει το κλασσικό μυτιληνιό ούζο με το «θαλασσινό» χαρακτήρα του, που έχει ένα πλούσιο ισορροπημένο, ελαφρύ και γλυκό άρωμα, με ξεχωριστό δυνατό τελείωμα στη γεύση, που διαρκεί.



Η ιστορία
Το 1892 ο Γιώργος Σπέντζας στην Πέργαμο της Μικράς Ασίας αποκτά τη γνώση της απόσταξης, η οποία θα μεταδοθεί και στις επόμενες γενιές.

Τα τελευταία 30 χρόνια τη διοίκηση και την εποπτεία της ποτοποιίας Veto έχει αναλάβει ο εγγονός του, Γιώργος Σπέντζας, που με το καινοτόμο πνεύμα, την εμμονή στην κορυφαία ποιότητα και σκληρή δουλειά, πέτυχε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό προϊόν. Όπως ο ίδιος υπογράμμισε, αξιοσημείωτη στιγμή στην πορεία της εταιρείας, η μεταλλική φιάλη η οποία έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση στην αγορά.

Η ποτοποιία αναβαθμίστηκε και εκσυγχρονίστηκε με πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό, σε σύγχρονες ιδιόκτητες κτηριακές εγκαταστάσεις 2.000 τ.μ., σε συνολική έκταση 5.000 τ.μ.. Το 2004 η επιχείρηση ανακαινίστηκε, όπως είπε ο κ. Σπέντζας, με την πολύτιμη βοήθεια της πρώην συζύγου του, Ηρώς Κοβατζή.

Η ποτοποιία Veto έχει ανοιχτές τις πόρτες της όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Αναλυτικότερα, το καλοκαίρι λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 7:30 έως τις 22:00, ενώ το χειμώνα από τις 7:30 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 22:00 και τις Κυριακές από τις 16:00 έως τις 20:00.

Στην επιχείρηση αυτή, που βρίσκεται στην Τζαίημς Αριστάρχου 1, ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί σε ένα μοναδικό εκθεσιακό χώρο, ο οποίος φιλοξενεί όλη την γκάμα των προϊόντων της ποτοποιίας, και να αγοράσει όποιο θελήσει κατ’ ευθείαν από την παραγωγή, σε χαμηλότερη τιμή από εκείνες της αγοράς. Ακόμη έχει τη δυνατότητα να δει τα στάδια παραγωγής του ούζου, στο εργαστήρι που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey